• Carrer Batlle Anastasi, 22, 25100 Almacelles, Lleida
 • Barcelona
 • 606 304 329

Contacte

Diverti Marta som una empresa jove i innovadora, però alhora ens avalen molts anys d’experiència en el sector. Amb aquest caràcter jovial i modern i la nostra professionalitat, et podem organitzar des d’un petit concert acústic fins a un concert amb milers d’assistents. I no només això, sinó que som especialistes en organitzar totes les festes de la teva localitat.

Mostrem un ampli ventall de serveis tant a nivell d’organització pública o privada, que va des d’organització de festejos, animacions en fires, empreses, comunions, aniversaris, festes …

Perquè tot això sigui possible, oferim un ampli grup humà professional i proper que porta a terme el seu treball de la manera més original possible compost, entre molts altres per: animadors infantils, músics, ballarins, discjòqueis, pallassos, mags, malabaristes ….

Perquè no hi ha millor música per les nostres oïdes, que la major de les vostres somriures, us esperem.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Música per a casaments de tots els estils, animació infantil i monitoratge, espectacles de tot tipus, actors, mags, pirotècnica, comiats de solter@, baby disco pels més petits, lloguer d'inflables de diferents temàtiques, festa de l'escuma.
 2. Què inclou el pack boda?
  Ens adaptem a les preferències i pressupost de cada parella de nuvis.
 3. Quin estil de música oferiu?
  Tots els estils.
 4. Teniu disponibilitat per a desplaçaments?
  Sí.
 5. Durada de l'actuació?
  L'acordem amb els nuvis.