La teva boda és un moment únic i especial, i l’arribada a la cerimònia ha de ser igual d’inoblidable.

En aquest reportatge, t’oferim tres estils de vehicle que garantiran una entrada triomfal: luxoses limusines, elegants cotxes de luxe i majestusos cavalls d’una hípica.

Descobreix quin és l’estil que millor s’adapta a la teva personalitat i fes de la teva boda un esdeveniment memorable.

Drive Me Barcelona

Drive Me Barcelona és una empresa especialitzada en el lloguer de vehicles esportius de luxe per a celebracions especials. Lloga vehicles esportius de luxe com el McLaren 765 LT Spider, Ferrari 296 GTB o Lamborghini Huracan Evo Spyder per a ocasions especials. A més, també ofereixen experiències úniques per a parelles, des de rutes per Barcelona fins a escapades a paisatges idíl·lics.

A Drive Me Barcelona, entenen que cada moment especial mereix una atenció especial. Per això, el seu equip d’atenció al client està aquí per ajudar-te a triar el vehicle perfecte i organitzar la teva experiència a mida. No deixis escapar aquesta oportunitat d’impressionar als teus convidats i viure una experiència única.

Converteix la teva arribada a la cerimònia en un moment memorables i impressiona als teus convidats. Contacta amb ells per a més informació!

Dachs Limousines

Experimenta l’elegància i el luxe amb Dachs Limousines, la principal empresa de lloguer de cotxes amb xofer per a casaments a Barcelona. Amb més de 70 anys d’experiència, ofereixen una extensa flota de vehicles de luxe, incloent berlines, limusines, vans i minibúsos, per a adaptar-se a les vostres necessitats i pressupostos.

Des de Mercedes Classe E fins a Volkswagen Caravelle, cada vehicle està dissenyat per proporcionar el màxim confort i distinció en el dia més especial de la vostra vida. A més, disposen de conductors professionals disponibles per garantir que el vostre viatge sigui impecable i sense preocupacions.

Amb Dachs Limousines, la vostra arribada a l’altar serà inoblidable. Ofereixen flexibilitat, tracte personalitzat i servei de primera classe per a tots els clients. Confia en ells per a un viatge perfecte i sorpreneu a tots els vostres convidats amb una entrada majestuosa. Contacteu-los avui mateix per a més informació!

Hípica Clapés

Descobreix la màgia d’arribar a les teves noces en un carruatge tirat per majestuosos cavalls amb Hípica Clapés. Els seus elegants carruatges i cavalls ben entrenats et brindaran una experiència única i encantadora en el teu dia especial.

Imagina el romanticisme i l’elegància del teu gran dia. Arribar a la teva celebració en un carruatge pintoresc és una experiència que mai oblidaràs. A Hípica Clapés, fan realitat aquest somni, creant un moment inoblidable ple de gràcia i estil.

A més, ofereixen els seus serveis per a comiats de solter i altres esdeveniments especials. El seu equip decorarà el carruatge segons els teus desitjos, afegint aquest toc especial que farà que la teva arribada sigui encara més màgica.

Pots contactar de 8 a 20 h, excepte els dilluns i a més, no tanquen per vacances. Fes realitat el somni tradicional d’arribar en carruatge a les teves noces amb Hípica Clapés!