El teu casament ja està a la vista! No saps per on començar? Sense dubte, la primera tasca a resoldre serà l’elecció del teu vestit ideal.

Un vestit que haurà de ser únic, adaptat al teu gust, estil, personalitat, i per descomptat, que estigui a l’alçada d’aquest gran esdeveniment. En el teu gran dia, hauras de ser i sentir-te la dona més bonica del món.

Et presentem la nova col·lecció 2018 de la reina de la moda nupcial Rosa Clará i les seves col·leccions paral·leles Rosa clará Couture, Rosa Clará Soft i Aire Barcelona. 

Totes les col·leccions es componen de vestits que mantenen l’elegància i el romanticisme de sempre però interpretat segons les tendències més actuals. Un resultat final que explica el prestigi d’aquesta dissenyadora. Vestits preciosos, incomparables i de qualitat extraordinària.

El color estrella, el blanc pur i brillant amb tot el simbolisme que comporta. Cada peça és una obra d’art, un somni traduït en teixit, una mostra de perfecció absoluta és possible.

Triïs el vestit que triis, et farà lluir impressionant!Comencem?

La col·lecció principal, Rosa Clará s’inspira en les tendències més nouvingudes però reinterpretant-les amb un extra d’elegància i escollint els elements que millor s’adapten al caràcter romàntic de la seva marca. Siluetes princesa que reben major protagonisme i exemplars de caiguda lliure i natural. El mikado torna per combinar el clàssic amb el més vanguardista.

Sofisticació justa però en versió minimalista, detalls decoratius acuradament estudiats, dissenyats i aplicats en punts estratègics a cada roba. Encaix delicat en les parts superiors i a mànigues, escots de vertig, llisos o adornats amb cristall.  

rosa clará esquenes

El chantilly, el georgette, el tul i la musselina són els elements claus per un resultat de bellesa insòlita. Cossos en forma de corsé per aconseguir un efecte sorprenentment voluminós i vaporós en conjunt amb parts inferiors on els teixits i les superposicions obsequien la silueta femenina amb un esclat de moviment.

Les esquenes segueixen presumint de màxim protagonisme, amb  apertures kilomètriques i a l’estil joia, esquenes que atrauen totes les mirades.

Per a les nuvies més exigents, Rosa Clará ofereix la col·lecció exclusiva Couture, un recull de les creacions més capricioses i que ens parlen de la gran transcendència i significat d’aquest casament tan esperat.

Vestits que es ceneixen al cos femení en forma de sirena, en estil minimalista però on les aplicacions de pedreria i l’encaix puntual als ombros, esquenes i mànigues aporten tota la sofisticació que puguis desitgar.

rosa clará adora

Ens sorprenen les apertures laterals molt pronunciades a les parts inferiors i el blanc en la seva versió més enlluernadora. Per a les amants de l’encaix floral, Rosa Clará ens sedueix amb alguns dissenys elaborats en aquesta tècnica en la seva totalitat. Majestuós!

A la col·lecció Rosa Clara Soft, l’artista aposta per la núvia somiadora i juvenil, elegant però seductora. Siluetes sirena dissimulades, tot i que la majoria dibuixen formes de caiguda lleugera i natural. Aquesta temporada a la col·lecció Soft les princeses queden en un segon plànol.

Observem teixits suaus plens de moviment, romanticisme i que són reflex de la teva infinita alegria en aquest gran dia. Per embellir encara més aquestes robes, apareix l’encaix floral principalment en les parts superiors, escots i mànigues, cinturons joia integrats en el vestit, petits llaços a les cintures, aplicacions de pedreria i transparències discretes per a la nuvia sensual i agosarada d’avui. Alguns vestits son elaborats en gasa o muselina de seda en la seva totalitat per aportar una gran dosi de fluidesa i recorden les protagonistes de l’antiga Grècia. Una col·lecció apte per a núvies poc complicades, d’espiritu lliure i fins i tot bohemies. Meravellós!

Per a les nuvies que desitgin combinar elegància, el punt just de sofisticació i espontaneitat, la col·lecció  Aire Barcelona 2018 serà un encert segur. Dissenys que mostren una confluència de tendències actuals, mantenint una apariència clàssica reformulada en conjunt. Vestits elaborats en siluetes princesa o sirena actualitzades, adornats amb encaix gruixut, pedreria a les esquenes i on els escots cor i molt pronunciats son sinònim de seducció i sensualitat.

El mikado ens enamora renaixent en una versió més actual, discret i molt estilós. El tul, la gasa i el guipur són els teixits estrella i les faldilles plisades són expressió del romanticisme més pur. Combinats amb cossos molt elaborats ens obsequien amb una imatge declaradament angelical. La nuvia tradicional i clàssica pero cosmopolita i presumida lluirà com mai amb qualsevol vestit d’aquesta col-lecció en la que cada peça és una sincera declaració d’amor.

2018_BASORA_AIRE_BARCELONA_1 copia

La marca no vol deixar a cap nuvia sense opcions pel que en la seva sub-col·lecció Aire Beach 2018, posa a la teva disposició un ampli ventall de vestits insólits inspirats en els tan estimats casaments al mar. Creacions de característiques úniques que ompliran la teva boda d’esperit estiuenc, mariner i d’allò més romàntic. Teixits lleugers, encaix, petites aplicacions de pedreria i transparències subtils per aportar un extra d’alegria a la teva millor imatge, tot elaborat en siluetes sirena sensuals que no deixaran indiferent a ningú.

Sense dubte, la diva del disseny de moda nupcial ens ofereix aquesta temporada una lliçó magistral d’excel·lència, innovació i inspiració insuperable. Tot de la mà d’una col·lecció en la que cada exemplar és una joia de la costura inigualable on els estils clàssics més atemporals es reinventen gràcies a la inclusió de les tendències actuals més afavoridores. Una infinita varietat de models per a infinitat de tipus de nuvies.

rosa clara 2018

Rosa Clará serà una aposta segura quan hagis d’escollir el teu vestit somiat, un vestit que mereix les mans i la inspiració d’una dissenyadora de cinc estrelles. Quatre amplies col·leccions amb peces aptes per a tots els gustos, una gran mostra de vestits on cada un reflecteix el significat del teu casament, la felicitat que acompanya l’esdeveniment i el teu orgull per haver arribat fins al cim d’aquest amor tan meravellós. Un nou punt de partida en la vostra relació, el principi d’una nova vida en comú com a matrimoni. Així que no pateixis, pots estar tanquila que pel teu gran dia, pots comptar amb una amiga molt especial. Una experta que t’ajudara a fer-te lluir en la teva milló versió. Pots comptar amb Rosa Clará.


ON TROBAR-LOS


Núvies Lour

Molins de Rei

Ursula Escoriza

Santa Coloma de Gramenet

núvies d'or

Granollers