El dia del teu casament és un esdeveniment únic i inoblidable, i és essencial sentir-te radiant i segura.

En aquest reportatge, et presentem a 8 professionals de perruqueria i maquillatge especialitzades en nuvis, que t’ajudaran a aconseguir el look perfecte per al teu gran dia.

Descobreix els professionals més destacats del sector, que treballaran amb tu per crear un estil personalitzat que reflecteixi la teva bellesa natural.

La Saleta Perruqueria

La Saleta Perruqueria, situada al ple centre de Tarragona, ofereix una àmplia gamma de serveis perquè llueixis espectacular en el teu gran dia. El seu equip d’experts compta amb molts anys d’experiència.

A més del pentinat o recollit, a La Saleta Perruqueria s’encarreguen de la teva manicura, pedicura, maquillatge i celles. Utilitzen només els millors productes de marques de renom i alta qualitat.

Sempre estan al dia de les últimes tendències i cuiden cada detall perquè no et falti de res.

El Pack de Núvia és completíssim i inclou els següents serveis : prova de pentinat i maquillatge, pentinat i maquillatge del dia del casament i manicura semipermanent.

A La Saleta Perruqueria, t’oferiran un tracte proper i amable. Et guiaran perquè et sentis segura, guapíssima i enlluernis el teu futur marit i els convidats.

Tall Now Peluqueros

Descobreix l’oasi de bellesa  Tall Now Peluqueros,  ubicat  prop del Parc de Migdia de Girona.

Format per un equip de professionals i productes d’alta qualitat garanteixen pentinats perfectes i una pell resplendent.

Ofereixen una àmplia gamma de serveis estètics i de perruqueria, des de manicures i pedicures fins a depilació làser i tractaments facials avançats.

Amb el pack de núvia especial, obtindràs una sessió de purificació i dues sessions de pressoteràpia, tot per només 120€.

Deixa’t mimar i  quedaràs radiant el dia del teu casament.

Contacta amb Tall Now Peluqueros avui mateix per a una experiència de bellesa inoblidable!

Fusions Estilistes

Enlluerna en el teu dia especial amb Fusions Estilistes – Gladys Make UpLa Bisbal d’Empordà.

Combinant expertesa i passió, ofereixen un servei exclusiu per a núvies, capturant la teva essència amb pentinats exquisits, arranjats delicats i tractaments de manicura i pedicura.

Des de la comoditat de la teva llar fins a la ubicació del teu casament, l’equip expert de Fusions Estilistes es desplaça per tota la comarca per a fer realitat el teu somni.

A més, Gladys Make Up realça la teva bellesa natural amb un maquillatge impecable, garantint que brillis amb llum pròpia en el teu gran dia.

Cuiden cada detall amb dedicació per aconseguir un resultat radiant i confiat.

Confia en ells per fer del teu casament un record inoblidable de gràcia i elegància!

 Perruqueria i estètica Maria Àngels

Experimenta la màgia de la Perruqueria i Estètica Maria Àngels, un santuari de bellesa al cor de La Bisbal d’Empordà, on cada núvia és la protagonista absoluta.

Amb el seu Pack de Núvia personalitzat, et proporcionen tot el que necessites per al teu dia més especial.

  • Assessorament personalitzat que comença amb una consulta íntima per entendre els teus desitjos i estil personal.
  • Pentinat i Maquillatge per trobar la combinació perfecta que complementi el teu vestit i realci la teva bellesa natural.
  • Tractaments Capil·lars Especials, per cuidar els teus cabells amb productes d’alta qualitat per a un aspecte radiant i saludable.
  • Maquillatge de Llarga Durada, amb cosmètics prèmium per assegurar-te un aspecte impecable durant tot el dia i servei a domicili per a la teva comoditat.

Confia en la Perruqueria i Estètica Maria Àngels per aconseguir la millor versió de tu mateixa en el teu dia especial!

Marta Fontanet Make up Artist

Descobreix l’expertesa de Marta Fontanet Make up Artist per al teu gran dia a Badalona i els seus voltants.

Amb una dedicació absoluta al teu estil i les teves preferències, et proporcionarà un aspecte de casament somiat que durarà tota la jornada.

Especialitzada en maquillatge i pentinats per a noces, Marta ofereix una àmplia gamma d’estils perquè triïs el que millor s’adapti a tu.

La seva titulació en una de les millors escoles de Barcelona garanteix la seva professionalitat i elegància en cada detall.

Amb serveis personalitzats i paquets de noces adaptats a les teves necessitats, Marta t’assegura que seràs el centre d’atenció en el teu dia especial, tot des de la comoditat de la teva pròpia llar.

No deixis passar l’oportunitat de brillar amb un aspecte impecable en el dia més important de la teva vida. Contacta ara amb Marta Fontanet Make up Artist i comença a somiar despertament amb el teu aspecte perfecte de noces.

Beti Marti Estètica Holística

Immergeix-te en un oasi de benestar i bellesa al cor de Salou amb Beti Martí Estètica Holística. Aquest centre combina tècniques avantguardistes amb un enfocament holístic, oferint tractaments personalitzats que nodreixen tant el cos com l’ànima.

Des de tractaments facials i corporals fins a aparatologia avançada, ofereixen una àmplia gamma d’opcions personalitzades per rejuvenir el teu rostre o trobar harmonia corporal. Gaudeix de manicures, pedicures i depilació de qualitat per a una suavitat duradora i una pell perfecta. Submergeix-te en una relaxació profunda i una harmonia integral amb els seus massatges i teràpies de benestar. Explora teràpies holístiques per nodrir el teu ser interior i trobar equilibri a través d’enfocaments alternatius.

No ho dubtis més, troba el teu moment de benestar a Beti Martí Estètica Holística, on la bellesa i el benestar es fonen. Reserva ara i descobreix com cada tractament pot transformar la teva forma de sentir i viure la bellesa!

Be Artist Perruquers

BeArtist Perruquers és un estudi de bellesa especialitzat en estilisme nupcial. Amb més de 10 anys d’experiència, ofereixen serveis excepcionals per a tots els gustos.

  • Per a les núvies, realitzen recollits, maquillatge, manicura i coloració. Amb maquillatges i recollits seguint les últimes tendències del moment i sobretot seguint la teva ideal per ressaltar la teva bellesa en el teu dia especial.
  • Els homes poden gaudir de degradats, talls de cabell i tractaments facials.

Treballen amb marques prestigioses com L’Oréal, Olaplex i Wella. A més, ofereixen productes naturals i sense amoníac.

Confia en BeArtist Perruquers per un estil inoblidable en el dia més especial de la teva vida!

Dermis Koru

Dermis Koru, ubicat a Reus, destaca pel seu equip d’esteticistes amb més de 16 anys d’experiència, enfocats en la bellesa i el benestar de la pell.

Entenen els problemes que enfronta la pell amb agents externs com el vent i la radiació solar. Utilitzen tractaments per reforçar els teixits, mantenir la fermesa i prevenir la pèrdua d’elasticitat.

Ofereixen una àmplia varietat de tractaments professionals amb productes de primera qualitat i concentracions òptimes. Renoven regularment la seva oferta per mantenir-se al dia amb les últimes novetats del mercat.

Els seus tractaments inclouen depilacions, tractaments corporals, facials, massatges terapèutics, rituals de bellesa, estètica avançada i més. També ofereixen productes estètics d’alta gamma.

Descobreix el benestar i l’eficàcia dels tractaments a Dermis Koru, on la bellesa i la cura de la pell són prioritàries.