Omple de flors el teu casament posa de manifest la importància de les flors el dia del teu casament. En un casament les flors i els detalls florals aporten una gran bellesa i elegància a la cerimònia per això és important deixar-se assessorar per alguna floristeria o wedding planner.

Les flors pel dia del teu casament donaran un estil personal allà on les vulguis posar, ja que, no només és el ram de flors de núvia, també poden haver-hi flors a: la casa de la núvia, al cotxe, a l’espai de la cerimònia, al convit, als centres de taula, dames d’honor… poden haver-hi detalls de flors per tot arreu!

Seguiu llegint el reportatge i descobrireu 10 llocs ideals per consultar totes les idees que tingueu sobre les flors a utilitzar el dia del vostre casament.

ODONATA SENSACIONS FLORALS

Odonata Sensacions Florals la trobareu a la romàntica ciutat de Girona. És una floristeria amb una llarga trajectòria al món de les flors. Odonata Sensacions Florals treballarà artísticament cada detall del teu ram de núvia que personalitzarà segons els teus gustos i necessitats.

Estaran al vostre abast per oferir un pla personalitzat i d’aquesta manera poder reflectir tot allò que voleu amb les flors del vostre casament.

A més, compten amb tota mena d’ofertes! Des del ram de la núvia personalitzat, fins a un arc nupcial que coronarà el vostre casament.

La font d’inspiració dOdonata Sensacions Florals és la natura, troba l’art en cada racó d’on se situa cada flor, el Mediterrani, les Muntanyes, els camps… D’aquesta base, faran la creació del ram dels teus somnis.

Si busques omplir el teu casament de colors, aromes i vida, no dubtis i demana les teves flors a Odonata Sensacions Florals.

FLOR D’ATZAR

Flor d’Atzar és el projecte de Vanessa Subirats on del seu talent i passió ha creat la seva professió. La seva especialitat són els casaments i gràcies a la seva experiència i els resultats de satisfacció que ha donat als seus clients, Flor d’Atzar s’ha convertit en un referent de Tarragona.

A Flor d’Atzar creuen que cada detall compta i que les flors han d’explicar la bonica història perquè han de formar part d’un casament per donar-li llum i color.

Així doncs, la Vanessa i el seu equip ompliran el casament de les teves flors apassionades, s’encarregaran de decorar les taules, les cadires, el cotxe… i confeccionaran el teu ram de núvia ideal i totalment personalitzat per fer realitat el teu casament desitjat.

Si voleu arribar en un cotxe ben decorat, un ram de núvia ben especial i un “Per sempre” sota un arc nupcial d’ensomni, Flor d’Atzar és la vostra opció per fer un casament inoblidable!

AIRAM FLORS

Si esteu buscant les flors ideals pel vostre casament, l’atelier d’Airam Flors, situada a Barcelona, ús ajudarà!

Decoraran el teu casament amb tots els detalls necessaris, flors de colors i aromes marcant aquella diferència que aportarà personalitat i valor en aquell gran dia.

Airam Flors és l’equip que treballa amb una intensa passió amb la filosofia que les flors són les petites joies de la decoració d’un espai i les encarregades de donar color a la cerimònia.

Compten amb un equip de Wedding planners que us acompanyaran en tot el procés per tal de transmetre tots aquells sentiments que teniu per l’amor de la vostra vida a través de les flors, detalls i decoracions.

Airam Flors és l’opció perfecta per la decoració del teu casament tan especial.

FINA BRUNET FLORISTA 

Fina Brunet Florista es dedica al món de les flors i aconsegueix transmetre els sentiments a través dels seus muntatges. Hi ha tantes flors diferents com persones al món, per això estan segurs que trobaran la flor perfecta per tu i la tindràs present el dia del teu casament.

Preparen rams personalitzats, els centres de taula, els detalls per als convidats o el tocat per al pentinat de la núvia. Podreu trobar tots aquests serveis a la seva botiga, un gran guarden on us sentireu com a casa, un espai on les plantes i flors són protagonistes. Conseguiren que cada racó sigui un detall de flors on les seves olors i colors parlaran per si soles.

Ofereixen totes les flors i ornaments florals que puguis desitjar en el dia del teu enllaç, també tota mena de detalls pels vostres convidats. A més, fan dissenys personalitzats sempre a mida dels desitjos dels nuvis. Disposen d’un espai a la botiga on podreu veure diferents composicions florals i idees. Fina Brunet Florista és la teva opció per a organitzar el casament dels teus somnis i omplir-lo de flors!

MASIA CAL TINO (Cal Tino Garden) 

Floristeria Cal Tino són experts en serveis de jardineria i floristeria. Els trobareu ubicats a Cabrera d’Anoia i compten amb una llarga experiència al sector floral.

S’encarregaran de deixar l’espai del vostre casament decorat d’una forma única i especial que sorprendrà a tots els vostres convidats. A Floristeria Cal Tino tenen les flors ideals per a cada celebració, gràcies al seu equip especialitzat en art floral, us assessoraran, decoraran i personalitzaran al 100% cada proposta per adaptar-se allò que vulgueu transmetre durant el gran dia.

Donaran el seu toc floral a qualsevol detall que pugueu imaginar: cotxe de nuvis, centres de taules, decoració de mobiliari i racons, corones de flors, ram de núvia, decoració de la cerimònia, del banquet, de l’espai del ball…

Escoltaran tots els vostres desitjos i idees i us faran gaudir d’un dia màgic, podeu deixar la decoració floral a les seves mans i no caldrà que us preocupeu per res. Quedareu sorpresos!

 

FLORISTERIA ELLES

Floristeria Elles estan situada a ple centre de Vic, compta amb una llarga experiència i tradició en el sector de la decoració floral, és per això que s’ha convertit en un important referent per a les parelles d’Osona i voltants.

A l’hora d’omplir el vostre gran dia de flors, colors i aromes, l’equip de Floristeria Elles, un equip de persones que de la seva passió han fet la seva professió, serà el teu millor aliat. El seu màxim objectiu és poder fer realitat el vostre casament tan somiat amb el concepte de decoració floral que sempre havíeu desitjat.

  ·Guarniments del cotxe nupcial.
  ·Rams de núvia personalitzats.
  ·Centres de taula.
  ·Decoració d’espais i mobiliari.

Per això, posen a la vostra disposició un fantàstic i ampli repertori d’espècies florals perquè trieu les que més us agradin. Després d’escoltar les vostres idees i suggeriments, i de conèixer els vostres gustos i necessitats, dissenyaran una decoració floral a mida i totalment personalitzada.

VUKET

Si estàs buscant el ram de flors ideal pel teu casament, Vuket és la floristeria, ubicada a Sabadell, especialitzada en art floral que t’ajudarà.

Vuket compta amb més de deu anys complint somnis i desitjos, s’encarreguen de tots aquells petits detalls que fan especials els moments més importants, moments com el teu casament.

L’equip de professionals de Vuket s’encarregaran de fer aquells rams de flors a mida i tots aquells detalls tan rellevants com essencials.

S’encarregaran de decorar el vostre espai de casament i de què us el sentiu totalment vostre donant-li forma amb les seves flors.

Els seus serveis inclouen tots els arranjaments florals que un casament necessita, des dels detalls florals que us acompanyen a la cerimònia fins als detalls que necessitareu pel banquet.

FLORISTERIA KENTIA

La Floristeria Kentia està ubicada al cor de Girona i us oferirà les millors decoracions florals per un dia tan important per a vosaltres.

Tenen una llarga experiència i ofereixen tota mena de serveis per decorar qualsevol mena d’espais, tant interiors com exteriors, des dels més amplis fins als més acollidors. El tracte és totalment personalitzat segons cada parella, deixen escollir al seu gust i segons les seves necessitats. Podreu triar com voleu les següents decoracions:

  • Ram per a la núvia.
  • Decoració floral per a la cerimònia.
  • Decoració del cotxe de nuvis.
  • Centres de taula.
  • Detalls florals.

Sense cap mena de dubte la Floristeria Kentia és l’opció ideal per assegurar-se deixar als convidats sorpresos i que la celebració sigui tal i com havieu somiat.

FLORISTERIA CARMEN ALCANTARA

La Floristería Carmen Alcántara ubicada a Platja D’Aro, trobareu el ram de núvia i la decoració pel casament que tant desitgeu!

És una floristeria innovadora on la protagonista és Carmen Alcántara, que compta amb 40 anys d’experiència en el món d’art de les flors i avui dia continua evolucionant. Ofereix un servei integral de decoració floral des de més clàssics fins als més innovadors, treballant amb creativitat, imaginació i il·lusió.

La professional utilitza tècniques i dissenys florals que estan sempre en contacte amb les últimes tendències, combinant flors i colors, així doncs, li agrada innovar, trobar l’equilibri i la bellesa en combinar diferents colors i flors. És per això, que els detalls fantàstics que crea els fan especials únics i totalment personalitzats. No hi ha res més important que vosaltres i les flors que expressaran tots aquells sentiments d’amor que teniu el dia del vostre casament.

La Floristería Carmen Alcántara està especialitzada en decoració floral de tota mena: rams de núvia, centres de taula, cotxes de nuvis, esglésies, restaurants i sales.

A més, treballa amb productes de primera qualitat, acabats al detall i màxima dedicació amb cada parella. La floristeria també disposa de servei de flors per enviar a domicili, a Platja d’Aro, Palamós, S’Agaró i rodalies.

FLORISTERIA IOLANDA

 

Si busqueu una floristeria especialitzada en rams de boda a Vilanova i la Geltrú, la Floristeria Iolanda és el vostre lloc!

L’equip de la Floristeria Iolanda compta amb dècades d’experiència i tot un referent a la ciutat, així doncs, fa molts anys que fan rams de núvia i decoracions per a casaments.

A la floristeria us ofereixen un munt d’opcions de decoració floral com ara: decoració del cotxe que portaran els nuvis, detalls i centres de taula al restaurant, decoració de l’església i els seus bancs, la casa de la núvia per si han de fer algun reportatge, el ram de núvia, si cal fer algun ram per entregar durant el casament, etc…

S’encarregaran d’embellir tots aquells llocs que tenen protagonisme abans, durant i després de la cerimònia. És per això que cuiden fins al mínim detall per crear a cada espai l’ambient adequat i donar un toc totalment especial i vostre.