Un casament sense música és inimaginable!

La música crea un llenguatge propi i una atmosfera única pels dies especials i, què més especial que el vostre casament?Et presentem la nostra selecció de professionals de la música per casaments perquè puguis triar entre diferents propostes i diferents estils quin s’adequa més al casament que esteu preparant. La música pot ressaltar la personalitat i originalitat del dia, a més farà de fil conductor en un dia ple d’emocions.

Quines són les vostres cançons preferides? Les melodies que han acompanyat la vostra relació…. Decidir en quins moments de la cerimònia hi haurà música o no …..Perquè el teu dia es mereix una banda sonora a l’alçada et presentem les nostres propostes més top.


JAZZ DO IT – Música amb estil


 

Jazz Do It és una banda de Jazz perfecte per donar-li un toc únic al vostre casament. La banda té una llarga experiència en tocar en tota mena d’esdeveniments i celebracions arreu de Catalunya.

Jazz Do it té un gran ventall d’estils musicals com jazz, bossa, soul, pop o chill out perquè pugueu triar el fil musical que més encaixi a la vostra cerimònia.

La seva llarga trajectòria professional porta a que puguis triar el repertori de cançons que més s’adeqüin al dia.

La banda té una gran versatilitat, és a dir, pots confeccionar-te el grup a mida segons la celebració que estiguis organitzant. Pots escollir entre un sol músic (un saxofonista sobre bases de música ambient), a duo, trio instrumental, quintet…o també veu. És el teu casament així que tu tries la teva música.

Jazz Do It us assegura una experiència única i personalitzada, així que si voleu més informació contacteu amb ells i us faran un pressupost sense cap compromís.


LOLA VAN – La primera Dj Truck de Catalunya.


Si busqueu una proposta original pel vostre casament sense dubte és: Lola Van! La primera DJ Truck de Catalunya que sorprendrà a tots els convidats.

Lola Van és una furgoneta Volkswagen convertida en una magnífica cabina de DJ que s’adapta a tots els gustos musicals. El seu repertori és ampli i accepta propostes de cada parella. L’equip està format per professionals del sector de la música com:  Miqui Puig, Irina Flake, Chimmy Hendrix i, molt més!.

Lola Van també compta amb un servei de barra on ofereixen uns còctels increïbles pels convidats. Hi ha alguna cosa que soni millor que un còctel acompanyat amb bona música dins d’un casament?

 

Lola Van també compta amb un servei de barra on ofereixen uns còctels increïbles pels convidats. Hi ha alguna cosa que soni millor que un còctel acompanyat amb bona música dins d’un casament?

Tenen diversos serveis molt originals per oferir com: les sessions musicals amb vinils personalitzades, un videomapping projectat just abans del moment del ball, focs artificials sincronitzats amb la música, una sessió d’audiovisuals i l’opció més enginyosa on tots els convidats envien fotografies fetes per whatsapp i es van projectant durant la celebració.

La música és una part essencial de les nostres vides, com us imagineu la música del vostre casament?


LuxSound – Música i il·luminació al teu casament.


Luxsound és una empresa dedicada a la música, la il·luminació i els efectes de so per a donar a cada moment una personalitat especial. Si vols un casament cuidat al detall no dubtis en contactar amb ells.

Compten amb un equip d’il·luminació per a cada moment, poden crear un ambient de festa o un ambient més personal i íntim segons les necessitats de cada moment. Saben adaptar-se a les necessitats i les idees de l’espai i et faran propostes uniques per fer el vostre dia inoblidable.

Luxsound compta amb un ampli equip de professionals de la música. Disposen de Dj que preparen cada cançó especialment per a vosaltres, ja que, busquen conèixer la vostra historia i oferir un tracte personalitzat.

No tenen límits i poden il·luminar un camí, l’espai de la cerimònia o un bosc, allà on se celebri el casament poden omplir-lo de llums. Tambè juguen amb els efectes per una festa d’ensomni i son especialistes en crear moments i sentiments reproduint fonts de foc, pirotecnica, espelmes flotants, coneti…tot allò que desitgeu i imagineu!.


              Música de regalo – La banda sonora que us acompanyarà.


Si voleu un toc romàntic i exclusiu al vostre casament, Música de Regalo és la banda sonora que us acompanyarà amb música en directe.

L’equip s’encarregarà de què rebeu un tracte directe, cordial i professional que us donarà seguretat i a la vegada la possibilitat de gaudir sense preocupacions en el vostre dia.

Podreu donar-li un toc distintiu a la cerimònia, triant la música en directe perfecte tant per acompanyar un casament religiós o un de civil.

A Música de regalo tenen un gran ventall de músics professionals que porten la música dins del cor . Disposen de grans artistes i grups com ara; sopranos, saxofonistes, quartets vocals, pianistes, ballarins…

En disposar de tan professionals artistes, cantants i músics, és un avantatge per poder escollir la música al vostre gust i parlar amb ells com us agradaria que fos la banda sonora del vostre casament.


Show Events – Els Dj showmans.


Show Events compten amb una trajectòria de 10 anys d’experiència i són professionals en casaments.

Us ajudaran des del primer instant i fins a l’últim detall per fer una la celebració única i inoblidable. Disposen de DJ’s showmans especialitzats en bodes per animar als convidats, a més, ofereixen diferents tècniques i materials per realitzar una escena única i crear un ambient especial i màgic.

Els DJ’s no només punxaran música increïble, també seran un actiu bàsic per la boda, des del principi fins al final.

A Show Events no només s’encarreguen de la música sino també de la sonorització de la cerimònia i aconsegueixen la llum i atmosfera necessària per aquell dia.

Poden crear una ambientació de discoteca mòbil a l’exterior o l’interior de l’espai, ja sigui, durant el banquet o en un moment concret perquè aconsegueixen que la il·luminació i la música siguin especials durant tot el dia del vostre casament.

La música crearà un ambient màgic i serà el fil conductor del vostre dia.


L’Orquestra Selvatana – L’Orquestra pel teu casament.


L’Orquestra Internacional Selvatana és l’equip musical professional que us farà gaudir d’una increïble i prestigiosa orquestra el dia del vostre casament.

Gràcies a la gran capacitat multiinstrumental dels artistes tenen un gran ventall de possibilitats a l’hora d’interpretar els registres musicals. La seva especialitat és la cobla encara que també fan actuacions d’orquestra, ball de gala, sardanaEl que necessitis perquè els teus convidats gaudeixin d’una bona celebració i ball.

Selvatana compta amb 90 anys de trajectòria en el sector i disposa de 23 artistes formats per joves intèrprets i cantants, conjuntament al costat de noms de prestigi que ja formen part de la Selvatana. D’aquesta manera podràs escollir els registres que més s’adeqüin al teu dia.

 


Mc Event – El violí dels casaments.


Si esteu buscant com harmonitzar el vostre casament, MCevent us ofereix un repertori de música amb violí en viu per deixar als convidats bocabadats.

MCevent protagonitzat per la violinista professional Mónica Cruzata, graduada en una formació professional de viola amb el professor Paul Cortese i postgrau ha participat a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, una gran intèrpret de la música!

 

L’artista també accepta propostes, ja que, el seu objectiu és que gaudiu al màxim de la música en viu del violí i realitzeu els vostres desitjos el dia del vostre casament.

El seu repertori de música és pot aproximar a la  música clàssica o a la moderna segons l’àmbient que busqueu transmetre als vostres convidats.  Imagineu gaudir del vostre casament amb un ambient harmonitzat per un violí doncs Mónica Cruzata és l’opció perfecta!.


Cor Carlit Gospel – El glamour pel teu casament.


Cor Carlit Gospel son el cor de gòspel que animarà el vostre casament d’una manera autèntica i  amb música d’arrel afroamericana.

Cor Carlit Gospèl es el cor de música gòspel més antic de l’estat espanyol, així que gràcies a la seva experiència pot transmetre el gòspel en estat pur creant una ceremonia emotiva i meravellosa.  Sens dubte els vostres convidats  experimentaran sensacions úniques.

El cor s’adaptarà a totes les vostres necessitats, per tal de donar un servei personalitzat i fer el vostre dia el més especial.

El cor el componen vuitanta cantaires professionals de diferents procedències i edats que de segur us enamoraran. Està format per pianistes, cantants, baixistes, bateries, contralts, sopranos i tècniques vocals. Cadascú dels components és important per donar aquella harmonia a les cançons de gospel que tant sorprendran als vostres convidats.


Dj PIU- Escolliu les cançons pel vostre dia.


DJ PIU és un enamorat de la seva feina i té molt clar com fer ballar els convidats el dia del vostre casament. És un professional del món de la música ubicat a la ciutat de Barcelona, és DJ Productor, Animador i Showman.

De fet, li agrada encarregar-se del ball per això no dubtarà a quedar amb vosaltres per conèixer els vostres gustos musicals i saber quins estils us agraden més. Escollireu les vostres cançons, les més significatives i que han marcat la vostra història i decidireu els moments especials que voleu que tingui la cerimònia. Si voleu pot produir una cançó per l’ocasió o fer un mashup amb diferents cançons que us representin.  Us ajudarà a preparar aquest dia tan especial i a fer que els convidats s’ho passin fantàsticament.

Les seves sessions musicals tenen un ventall d’estils musicals des de clàssics de tota la vida fins a la música més moderna del moment.