Descobreix els espais més singulars per celebrar un casament inoblidable. Imagina un lloc amb encant medieval, envoltat de jardins espectaculars i amb una atmosfera única que farà del teu gran dia una experiència màgica. Amb més de 30.000 m² de terreny, aquests espais ofereixen una gran varietat d’escenaris per a la teva cerimònia i banquet, des de jardins francesos fins a patis amb fonts i arcs.

Aquests llocs no només ofereixen bellesa, sinó també comoditat i exclusivitat. La suite proporciona un allotjament de luxe per als nuvis, mentre que els convidats poden gaudir de l’hospitalitat d’una masia catalana emblemàtica situada a pocs quilòmetres. Amb interiors clàssics i tradicionals, aquests espais són el teló de fons perfecte per a les teves fotos de casament.

No esperis més per fer realitat el teu somni de casament en un indret històric incomparable. Vine i descobreix com aquests espais singulars poden convertir el teu casament en una celebració única i inoblidable.

Aquests llocs t’esperen per oferir-te una experiència màgica que recordaràs per sempre.

Castell de Caramany

Celebra el teu casament de somni al Castell de Caramany, un lloc màgic al cor de l’Empordà. Amb el seu encant medieval i el reconeixement com a Bé Cultural d’Interès Nacional, és l’escenari perfecte per a casaments icònics.

Amb més de 30.000 m² de terreny, el castell ofereix una gran varietat d’espais espectaculars per al teu gran dia.

Des dels jardins francesos fins al pati de les fonts i el pati d’arcs, cada racó té una atmosfera única per a la cerimònia i el banquets.

La suite nupcial del castell ofereix un allotjament exclusiu per als nuvis, mentre que els convidats poden gaudir de l’hospitalitat de Mas de Torrent, una masia catalana emblemàtica a pocs kilòmetres.

Amb interiors clàssics i tradicionals, el Castell de Caramany ofereix un teló de fons perfecte per a les teves fotos de casament.

Posa’t en contacte avui mateix i fes realitat el teu somni de casament en aquest indret històric incomparable!

Hotel Font de la Canya

L’Hotel Font de la Canya, situat a Avinyonet del Penedès, és l’espai perfecte per a celebrar el teu casament. Amb una ubicació excepcional, vistes impressionants i una estètica encantadora, és la millor opció per a viure una boda de somni.

Gaudiràs d’una experiència autèntica i inoblidable, amb un tracte personalitzat i una àmplia gamma de serveis adaptats a les teves necessitats.

Les 8 habitacions modernes i elegants ofereixen un espai acollidor amb elements naturals i detalls de decoració. A més, les seves instal·lacions, incloent una gran piscina exterior i una piscina interior, pista de pàdel i sala de fitness, ofereixen diversió i relaxació durant tot l’any.

L’Hotel Font de la Canya et convida a viure un casament de somni, amb una capacitat per a banquets de fins a 300 persones i espais relaxants per a gaudir de cada moment amb els teus éssers estimats.

Contacta amb l’Hotel Font de la Canya avui mateix per a fer realitat el teu casament de somni!

Enoturismo Giró Ribot

Enoturisme Giró Ribot és un celler situat a la regió vinícola del Penedès amb una rica tradició en la producció de caves i vins de qualitat.

Un lloc perfecte on ofereixen visites guiades a les seves vinyes i instal·lacions de producció, on podreu conèixer el procés de creació dels seus productes i degustar-los en un entorn idíl·lic.

Enoturisme Giró Ribot és un lloc encantador per a celebracions especials com casaments i altres esdeveniments privats, amb espais i serveis adaptats per a banquets i celebracions. La seva ubicació pintoresca i l’atenció al detall fan que sigui un lloc ideal per crear records inoblidables amb els vostres amics i familiars.

Si cerqueu un lloc únic i original per celebrar un dels dies més importants, és l’opció perfecte! Ofereixen una experiència personalitzada en un entorn idíl·lic amb vinyes a prop.

Gaudiu del vostre gran dia a Enoturisme Giró Ribot!

Restaurant Can Mauri

El Restaurant Can Mauri és una masia històrica amb més de 500 anys de tradició, situada a prop de Sabadell.

El seu objectiu és convertir el vostre casament en un dia únic i inoblidable.

Ofereixen un menú complet i personalitzable, amb opcions per a vegans, vegetarians i celíacs, fet amb productes d’alta qualitat.

Guanyadors del programa “Joc de Cartes”, son experts en casaments íntims, cuidant tots els detalls per fer realitat els vostres somnis. Amb amplis jardins, salons històrics, un mirador i una carpa, les seves instal·lacions són perfectes per a una celebració singular.

Confieu en la vostra experiència i en un equip humà excepcional per crear el dia més especial de les vostres vides.

No ho dubteu més, i deixeu que facin el vostre casament un esdeveniment màgic.

Masia Can Ramonet

La Masia Can Ramonet, una encantadora vila del s.XVI situada a Sant Pere de Ribes, al cor del Parc Natural del Garraf, és el lloc ideal per celebrar el vostre casament.

Aquest espai únic ofereix una experiència inoblidable envoltada de natura i vinyes. Gaudireu d’una gastronomia local amb productes de km0 i menús adaptats als vostres gustos.

Perfecte per casaments de cap de setmana, la masia permet prolongar la celebració més enllà d’un sol dia.

Els diversos espais interiors i exteriors, com jardins, terrasses, sales i menjadors, garanteixen un esdeveniment màgic, ja sigui a l’aire lliure o en un banquet somiat.

A més, compten amb 4 cases amb habitacions perquè els vostres convidats puguin gaudir d’un cap de setmana complet.

Contacteu amb l’equip de la Masia Can Ramonet per viure un casament memorable en un entorn natural inigualable.

L’Era de Can Burguès

L’Era de Can Burguès és una masia del segle XVIII situada a Brunyola, La Selva, perfecta per a casaments únics i inoblidables.

Aquesta encantadora masia ha estat restaurada mantenint el seu caràcter històric i afegint totes les comoditats modernes necessàries per a un esdeveniment especial.

Els amplis jardins i les terrasses, combinats amb una piscina i una sala polivalent, ofereixen espais ideals per celebrar cada moment del vostre gran dia, des de la cerimònia fins al ball de nuvis.

A més, l’Era de Can Burguès disposa d’apartaments acollidors amb cuina i bany privat, ideals per als vostres convidats, proporcionant-los una estada confortable en un entorn natural privilegiat. Amb una oferta completa de serveis com floristeria, fotografia, càtering i wedding planner, aquesta masia s’assegura que cada detall estigui perfectament organitzat.

Si busqueu un entorn romàntic i exclusiu, l’Era de Can Burguès és l’elecció ideal per un casament memorable.

Casaments El Collell

Si esteu cercant un lloc únic i encantador per celebrar el vostre casament, El Collell és la vostra opció perfecta.

Situat a Sant Ferriol, en plena natura, ofereix un entorn màgic amb instal·lacions modernes i comfortables.

Amb amplis jardins, sales elegants i vistes espectaculars, és ideal per a parelles que desitgen una cerimònia en un entorn tranquil i bucòlic, envoltat de muntanyes i camps verds.

El Collell ofereix espais variats per a cerimònies, decoració personalitzada segons la vostra temàtica, i un càtering exquisit amb menús personalitzats de cuina catalana tradicional i opcions innovadores.

Les seves sales de banquet són versàtils per a grans celebracions o íntims esdeveniments. Amb habitacions confortables i activitats a l’aire lliure com excursions i relax als jardins.

El Collell garanteix una experiència inoblidable per al vostre dia especial.

Masia Can Palau

Somies amb un casament rústic i elegant? La Masia Can Palau, situada a Vilanova del Vallès, és la teva elecció perfecta.

Aquesta encantadora masia catalana, envoltada de natura i amb una història que es remunta segles enrere, ofereix un ambient acollidor i exclusiu per celebrar el teu gran dia.

Els seus jardins exuberants són ideals per a cerimònies a l’aire lliure, mentre que els salons interiors ofereixen un espai acollidor per a recepcions i festes. A més, una preciosa carpa està disponible per al banquet en un entorn màgic.

La gastronomia és un dels punts forts de Can Palau, amb menús personalitzats elaborats amb ingredients frescos i de proximitat. També ofereixen serveis complets per al teu casament, incloent decoració, música i organització del banquet.

Masia Can Palau és més que un lloc per casar-se; és un escenari de somni on cada detall s’ha pensat per fer del teu casament una experiència única i inoblidable.

Masia El Collell

La Masia El Collell és una masia catalana amb més de cinc segles d’història, situada en el pintoresc entorn de Cabrerès, a Osona.

Perfecta per celebrar casaments de somni, combina l’encant de la tradició amb les comoditats modernes, oferint una experiència única als nuvis i convidats.

La masia disposa de diferents espais versàtils, com un menjador elegant per a 90 persones, tres sales ideals per a recepcions i una era exterior de 750 m², perfecta per a cerimònies a l’aire lliure.

Amb un equip expert en organització de casaments, La Masia El Collell garanteix un servei personalitzat, des de la decoració fins a activitats temàtiques, per adaptar-se als gustos de cada parella.

A més, ofereix allotjament per a fins a 35 convidats, un apartament exclusiu i una suite amb vistes a la muntanya.

El paisatge natural que envolta la masia crea un escenari màgic, ideal per a un casament inoblidable.

Heretat Casa Cordelles

Heretat Casa Cordelles, situat a Esparreguera, és l’escenari perfecte per celebrar el vostre casament somiat. Amb un encant històric que es remunta a segles enrere, aquesta masia ofereix un entorn idíl·lic i elegant que farà que el vostre gran dia sigui inoblidable.

La masia compta amb jardins exuberants per a cerimònies a l’aire lliure i salons interiors amb estil rústic i sofisticat. Cada racó de Casa Cordelles està pensat per crear un ambient màgic i acollidor.

El seu equip de professionals us ajudarà a planificar cada detall del vostre casament, amb un servei personalitzat i atent.

La proposta culinària combina la tradició de la cuina catalana amb tocs moderns, utilitzant ingredients de primera qualitat.

Heretat Casa Cordelles disposa de diverses barres Premium, zones chill out, aparcament privat i seguretat pròpia, assegurant una experiència còmoda i agradable per a tothom.

Confieu en Heretat Casa Cordelles per fer realitat el casament dels vostres somnis.

Castell Peralada

Al bell mig de l’Alt Empordà, el Castell de Peralada és una joia arquitectònica, històrica i cultural de Catalunya, ideal per celebrar el vostre casament somiat.

Amb més de 8 hectàrees, el Castell ofereix espais naturals exteriors i interiors que s’adapten a totes les necessitats.

Per a casaments religiosos, compta amb una església privada al castell. Per a casaments civils, trobareu jardins verds plens de màgia i encant.

El banquet està a càrrec del reconegut xef Paco Pérez, amb menús que inclouen aperitiu, primer i segon plat, postres, pastís, licors i dues hores de barra lliure, personalitzables al vostre gust.

El seu equip d’assessores s’encarregarà de cada detall, garantint que el vostre casament sigui el dia més especial de les vostres vides.

Per acabar la celebració, podreu allotjar-vos a l’Hotel Peralada, on començareu el vostre viatge de nuvis. El Castell de Peralada farà realitat el casament dels vostres somnis.