Et cases en terres gironines? Si és així, no et pots perdre aquest post! Et presentem la nostra millor selecció de Wedding Planners a Girona. Faran realitat el teu casament ideal. Elles organitzaran tots els detalls mentre tu gaudeixes de la il·lusió sense estres i imprevistos!


Creative & Love


La Sílvia i l’Imma són les responsables d’organitzar els casaments més especials de la Garrotxa, de l’entorn Gironí i arreu de Catalunya. Amb entrega i passió, s’encarregaran de què tots els detalls que conformen el vostre casament es coordinin perfectament i formin un conjunt d’allò més harmònic. Joves, atentes i amb molta experiència en el sector dels casaments, aquestes Wedding Planners seran la vostra salvació.

 

creative-and-love-garrotxa

Trobaran els indrets perfectes per a la cerimònia i el banquet, els DJs, les flors, els serveis més adients per al vostre estil de casament, i tot el demès que pugueu desitjar.

creative-and-love

Escoltaran totes les vostres idees i suggeriments. Captaran totes les emocions, somnis i il·lusions i en faran una combinació ideal. Construiran a poc a poc un concepte, un estil marcat i definit per la vostra personalitat que quedarà reflectit en tots els racons i moments del vostre gran dia.

Més informació: visita el web

 


ESTÀS CONVIDAT – ORGANITZACIÓ DE CASAMENTS


S’apropa el dia del teu casament i no saps per on començar? Necessites que algú s’encarregui de tot o simplement vols que et donin un cop de mà? No pateixis, Estàs Convidat farà del teu dia més feliç un somni fet realitat.

estas-convidat

Aquests Wedding Planners són especialistes en l’organització, decoració, coordinació i dissenys de casaments a mida. El seu equip de professionals es convertirà en el teu millor aliat i confident. T’oferiran un tracte amable, proper i flexible. Harmonia, estil i personalitat s’uniran perquè el teu casament esdevingui una celebració perfecta.

estas-convidat

S’adaptaran a les teves necessitats, i organitzaran qualsevol tipus de casament que puguis desitjar. Des de l’espai de la cerimònia, el bodegó de benvinguda, el seating plan, els centres de taula, el photocall, el candy bar, fins a l’espai pels nensho podràs deixar tot en les seves mans.

Més informació: visita el web


Nice Empordà Organització de Casaments


Aquest fantàstic equip de Wedding Planners treballa amb un únic objectiu: Adequar-se a les necessitats de tots i cadascun dels seus clients. Posen a la vostra disposició la seva experiència i creativitat per fer un casament únic i totalment personalitzat. Escoltaran les teves idees i preferències, capturant la vostra essència i sentiments per convertir-los en els protagonistes del vostre dia més esperat. Us presentaran les seves propostes i al mateix temps us assessoraran.

nice-empordà

Treballen amb els millors proveïdors del mercat per a garantir la màxima qualitat i serietat en els serveis, adaptant-se a les vostres necessitats.

nice-emporda

 

Entre els serveis que ofereixen, sempre sota pressupost, es troben el servei integral de Wedding Planner, cerca i coordinació dels diferents proveïdors, localització de l’espai de celebració, il·luminació i decoració general i floral, entre altres.

Més informació: visita el web


Atelier Esdeveniments


Aquest equip d’organitzadors de casaments està format per quatre experts que coneixen a la perfecció el seu territori i és per això que els casaments que ofereixen siguin 100% Empordanesos. Amb la seva entrega i passió per la seva feina dissenyaran el teu casament ideal. Coordinaran tots els detalls que puguis desitjar per a una celebració única, feta a mida i totalment personalitzada.

atelier-esdeveniments

Podràs deixar en les seves mans tota l’organització, només la planificació i decoració, o tan sols la decoració. Per Atelier Esdeveniments no hi ha dues parelles iguals, i per tant, tampoc es poden celebrar dos casaments iguals. Seguint aquest ferm convenciment, t’ajudaran a crear un esdeveniment màgic i inoblidable, reflex del vostre estil com a parella, de la vostra història d’amor, perseguint sempre la presència del vostre segell personal.

Més informació: visita el web


Tand’m Event


Si el que busques és un equip de professionals que es facin responsables de tot el teu casament, des de principi a fi i fins al més mínim detall, Tand‘m Events serà la teva aposta segura. Aquest servei de Wedding Planners presumeix d’especial prestigi, essent un dels grans referents en el seu sector a Girona. Al capdavant de l’empresa, la seva fundadora Paola que es defineix com a una persona creativa, innovadora i perfeccionista.

tand'm-events

Supervisaran tots els preparatius. Des de les invitacions i els petits obsequis, fins a la decoració, les flors, l’ambientació musical i la il·luminació, Tand‘m Events ho coordinarà tot perquè cada un dels elements estiguin en perfecta harmonia. Us ajudaran a transmetre un missatge personal en aquesta ocasió tan especial. I perquè no hagis de patir per a qualsevol imprevist, estaran al teu costat durant tot el casament. Tot perquè només gaudeixis i visquis el teu gran dia amb la màxima il·lusió i intensitat.

tand'm-events

Més informació: visita el web