Et cases en terres gironines? Si és així, no et pots perdre aquest post! Et presentem la nostra millor selecció de Wedding Planners a Girona. Faran realitat el teu casament ideal. Elles organitzaran tots els detalls mentre tu gaudeixes de la il·lusió sense estres i imprevistos!


Creative & Love


La Sílvia i l’Imma són les responsables d’organitzar els casaments més especials de la Garrotxa, de l’entorn Gironí i arreu de Catalunya. Amb entrega i passió, s’encarregaran de què tots els detalls que conformen el vostre casament es coordinin perfectament i formin un conjunt d’allò més harmònic. Joves, atentes i amb molta experiència en el sector dels casaments, aquestes Wedding Planners seran la vostra salvació.

 

creative-and-love-garrotxa

Trobaran els indrets perfectes per a la cerimònia i el banquet, els DJs, les flors, els serveis més adients per al vostre estil de casament, i tot el demès que pugueu desitjar.

creative-and-love

Escoltaran totes les vostres idees i suggeriments. Captaran totes les emocions, somnis i il·lusions i en faran una combinació ideal. Construiran a poc a poc un concepte, un estil marcat i definit per la vostra personalitat que quedarà reflectit en tots els racons i moments del vostre gran dia.

Més informació: visita el web

 


ESTÀS CONVIDAT – ORGANITZACIÓ DE CASAMENTS


S’apropa el dia del teu casament i no saps per on començar? Necessites que algú s’encarregui de tot o simplement vols que et donin un cop de mà? No pateixis, Estàs Convidat farà del teu dia més feliç un somni fet realitat.

estas-convidat

Aquests Wedding Planners són especialistes en l’organització, decoració, coordinació i dissenys de casaments a mida. El seu equip de professionals es convertirà en el teu millor aliat i confident. T’oferiran un tracte amable, proper i flexible. Harmonia, estil i personalitat s’uniran perquè el teu casament esdevingui una celebració perfecta.

estas-convidat

S’adaptaran a les teves necessitats, i organitzaran qualsevol tipus de casament que puguis desitjar. Des de l’espai de la cerimònia, el bodegó de benvinguda, el seating plan, els centres de taula, el photocall, el candy bar, fins a l’espai pels nensho podràs deixar tot en les seves mans.

Més informació: visita el web


Nice Empordà Organització de Casaments


Aquest fantàstic equip de Wedding Planners treballa amb un únic objectiu: Adequar-se a les necessitats de tots i cadascun dels seus clients. Posen a la vostra disposició la seva experiència i creativitat per fer un casament únic i totalment personalitzat. Escoltaran les teves idees i preferències, capturant la vostra essència i sentiments per convertir-los en els protagonistes del vostre dia més esperat. Us presentaran les seves propostes i al mateix temps us assessoraran.

nice-empordà

Treballen amb els millors proveïdors del mercat per a garantir la màxima qualitat i serietat en els serveis, adaptant-se a les vostres necessitats.

nice-emporda

 

Entre els serveis que ofereixen, sempre sota pressupost, es troben el servei integral de Wedding Planner, cerca i coordinació dels diferents proveïdors, localització de l’espai de celebració, il·luminació i decoració general i floral, entre altres.

Més informació: visita el web


Tand’m 


Si el que busques és un equip de professionals que es facin responsables de tot el teu casament, des de principi a fi i fins al més mínim detall, Tand‘m serà la teva aposta segura. Aquest servei de Wedding Planners presumeix d’especial prestigi, essent un dels grans referents en el seu sector a Girona. Al capdavant de l’empresa, la seva fundadora Paola que es defineix com a una persona creativa, innovadora i perfeccionista.

tand'm-events

Supervisaran tots els preparatius. Des de les invitacions i els petits obsequis, fins a la decoració, les flors, l’ambientació musical i la il·luminació, Tand‘m ho coordinarà tot perquè cada un dels elements estiguin en perfecta harmonia. Us ajudaran a transmetre un missatge personal en aquesta ocasió tan especial. I perquè no hagis de patir per a qualsevol imprevist, estaran al teu costat durant tot el casament. Tot perquè només gaudeixis i visquis el teu gran dia amb la màxima il·lusió i intensitat.

tand'm-events

Més informació: visita el web


Olga Arce Wedding Planner


Amb més de 12 anys d’experiència organitzant casaments únics i personalitzats arreu Catalunya i les Illes Balears, Olga Arce, una Wedding Planner, creativa, propera, atenta i entranyable, ha fet realitat el somni de moltes parelles. L’Olga dissenya casaments despreocupats, casuals, sense grans protocols, molt naturals, seguint la tendència actual. Per a ella, cada parella és un món i una història, i mereix una celebració que sigui reflex d’aquesta singularitat.

Disposa d’una gran cartera de proveïdors de màxim prestigi i renom, tot i que si ja heu escollit els vostres, ella no tindrà cap inconvenient en treballar amb ells, adaptant la planificació del vostre casament a aquesst professionals.

L’Olga és  especialista en Feng Shui, una filosofia de vida que cerca l’harmonia i la bona sort. Si així ho desitgeu, farà un estudi per escollir el dia ideal del teu casament,  propiciant la sort de la vostra relació per sempre.

S’adaptaran als vostres gustos, exigències i pressupost, i sense dubte, farà del vostre casament el dia més feliç de les vostres vides.

Més informació: visita el web


ElitDay – Event & Wedding Design


Versatilitat, flexibilitat, solucions personalitzades i més de 10 anys d’experiència distingeixen aquest equip de wedding planners, que reuneixen una àmplia formació en decoració, moda i fins i tot en creixement personal. Pel teu gran dia, faran servir tots aquests coneixements perquè estiguis a gust amb cada detall, perquè puguis gaudir del teu casament ideal.

 

Sabran escoltar i captar el que realment necessiteu per la vostra boda. S’adaptaran als vostres desitjos i fins i tot al vostre pressupost. Disposen d’una excel·lent cartera de proveïdors, però si ja has escollit els teus, això no suposarà cap problema. Ofereixen un servei anomenat Wedding-Destination, que et permet comptar amb ElitDay si et vols casar a l’estranger. Tanmateix, posen a la teva disposició tres packs diferents i personalitzables, perquè triïs el més idoni per a tu.

Més informació: visita el web