maral_2000_catering

Maral 2000 és una empresa de serveis de càtering situada a Mataró, que destaca per la seva excel·lència en l’organització de casaments i la seva deliciosa gastronomia. Amb una llarga experiència en el sector, s’han guanyat una excel·lent reputació com a proveïdors de serveis de qualitat i un tracte personalitzat.

Els seus serveis de casament ofereixen una àmplia gamma d’opcions per satisfer les preferències i necessitats individuals de cada parella. Posen a la vostra disposició els següents serveis:

  • Menús personalitzats: Vegetarians, vegans, sense gluten, per a nens…
  • Servei de DJ i barra lliure.
  • Fotografia i vídeo: Amb càmeres d’última generació i alta qualitat.
  • Monitors pels més petits.

Maral 2000 s’encarregarà de garantir que gaudiu al màxim del vostre gran dia!

La seva gastronomia és sens dubte el punt fort. El seu equip de xefs experimentats i apassionats crearà plats exquisits utilitzant ingredients frescos i de primera qualitat. Les seves propostes gastronòmiques inclouen una gran varietat de menús amb opcions per a tots els gustos i necessitats dietètiques.

A més, compten amb un restaurant col·laborador que disposa d’unes vistes immillorables, jardins, terrasses, sales i menjadors. 

No ho dubteu més i contacteu amb Maral 2000, el seu equip de professionals estaran encantats d’atendre-us i ajudar-vos a gaudir del casament dels vostres somnis. 

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Càtering, DJ, barra lliure, monitors, fotografia...
  2. Fan menús personalitzats?
    Sí, amb opcions veganes, vegetarianes, sense gluten, per a nens...
  3. Amb quin tipus de casaments treballen?
    Tota mena de casaments.