Celebra el teu casament rural a Lleida amb els millors proveïdors de la regió. Descobreix serveis d’organització de casaments romàntics i espectaculars, troba un encantador hotel ideal i anima la teva festa amb música i espectacles personalitzats. Troba el vestit perfecte i captura cada moment especial amb fotògrafs talentosos.

Amb aquests professionals, el teu casament rural a Lleida es convertirà en una experiència memorable.

Inefable Weddings & Events

Celebra el teu casament a Lleida amb la ajuda experta d’Inefable Weddings & Events. Amb Àgueda al capdavant, organitza els casaments més romàntics i espectaculars, adaptats a les parelles de nuvis.

Des de wedding planning fins a mestra de cerimònies, il·lustracions i esdeveniments, Inefable Weddings & Events ofereix una àmplia gamma de serveis personalitzats per ajustar-se a tots els estils i pressupostos.

Amb els millors contactes a la província, garanteix preus competents sense comprometre la qualitat. Ja sigui l’organització completa o serveis puntuals, estàs en bones mans amb Inefable.

Deixa que Inefable Weddings & Events cuidi de cada detall del teu dia especial, amb una atenció personalitzada i un compromís amb l’excel·lència. Contacta’ls avui mateix i comença a planificar el teu casament sense preocupacions!

Lo Palauet de la Muralla

Descobreix Lo Palauet de la Muralla, un encantador hotel boutique a Balaguer, Lleida, amb el concepte únic d’Hotel, Suites and Breakfast. Les seves habitacions amb mobiliari original d’època ofereixen comoditat sense perdre l’encant històric.

Amb capacitat per a màxim 50 convidats, és l’escenari perfecte per a la teva microboda, proporcionant allotjament per a 24 persones en les seves acollidores suites i habitacions. Cada espai, amb personalitat pròpia, conserva l’encant i ofereix comoditats modernes.

Aprofita les instal·lacions com la biblioteca, terrassa i bodega per a una estada inoblidable. Sigui el teu gran dia o una escapada romàntica, Lo Palauet de la Muralla t’espera per convertir-ho en un record per a tota la vida.

Reserva ara i deixa’t captivar per aquesta joia arquitectònica!

La Santa Party

La Santa Party no és només una festa; és una revolució en casaments i esdeveniments. Amb la seva proposta innovadora, transformaran el vostre casament en un festival increïble. Aposten per una fusió única d’elegància, bogeria i bon rotllo, fent realitat tots els vostres desitjos per al gran dia.

L’equip de La Santa Party, format per professionals experts, cuida cada detall per garantir una experiència impecable. Ofereixen serveis de sonorització, il·luminació i pantalles LED, que podeu contractar de manera independent o a través de fantàstics packs adaptats a les vostres necessitats.

A més, ofereixen efectes espectaculars com bola disco amb motor, màquina de foc fred, bombolles de fum, i racons especials com el Glitter Bar i el Fluor Bar. No faltaran detalls com el Racó del Tarot, amb una tarotista esbojarrada que et farà veure un xupito per treure’t el mal d’ull. Tot amb un toc d’humor divertidíssim amb el qual els teus convidats gaudiran al màxim, el Toro Mecànic o la Taula Dolça (Candy Bar) entre d’altres.

Amb La Santa Party, el vostre casament serà una festa inoblidable!

L’Atelier Alba Minguella

Descobreix l’exclusivitat dels vestits de núvia a l‘Atelier Alba Minguella a Tàrrega. Cada disseny és únic i confeccionat a mida, expressant la teva essència i personalitat en el teu dia especial. Amb una atenció personalitzada des del primer moment, l’Alba Minguella et guiarà per crear el vestit dels teus somnis.

Des de dissenys romàntics i femenins fins a opcions minimalistes i elegants, cada vestit reflecteix la teva singularitat. A més dels vestits de núvia, també ofereix una àmplia selecció de vestits de festa per a mares i convidades, sempre amb el mateix rigor i professionalitat.

Amb una formació en Disseny i Confecció a Barcelona i una experiència en grans firmes de moda nupcial, l’Alba Minguella posa la seva passió i habilitat en cada creació. Contacta amb ella avui per aconseguir el vestit perfecte que et farà brillar en el teu casament.

Victor Moré Fotògraf

Immersos en l’esperit de l’amor, Victor Moré Fotògraf et convida a viure una experiència única en el dia més especial de la teva vida: el teu casament. Amb el seu talent incomparable, captura l’essència pura de l’amor, transformant cada instant en una obra d’art intemporal.

Des de la primera trobada fins a l’últim ball, Victor Moré et guiarà amb habilitat i delicadesa, immortalitzant cada moment amb autenticitat i passió. A través d’una mirada aguda i un enfocament discret, captura la màgia del teu dia sense interferir en l’espontaneïtat dels moments. Amb l’expertesa d’un narrador visual apassionat, transforma els teus somnis en realitat, convertint cada imatge en un record que et transportarà  a la màgia del teu gran dia.

Si busques un fotògraf de casaments que et captivi amb la seva sensibilitat i habilitat per capturar emocions, Victor Moré Fotògraf és l’elecció perfecta per a tu. Contacta amb ell avui mateix i deixa que et guiï en aquest viatge cap a l’eternitat de l’amor!

Bolquerets Weddings

Descobreix Bolquerets Wedding a Lleida, el lloc perfecte per immortalitzar els moments més especials del teu casament. Amb Silvia Rol, una fotògrafa apassionada i experimentada, tindràs l’opció de capturar amb autenticitat els moments més únics i íntims.

La missió de Silvia és capturar les emocions des de la distància, amb una mirada sensible i discreta, per garantir que els moments siguin naturals i inoblidables. Amb un estil basat en la fotografia emocional, cada imatge no només reflecteix persones, sinó també ànimes, capturant la història d’un enllaç de manera única i discreta.

Bolquerets Wedding ofereix una àmplia gamma de serveis, des d’àlbums i reportatges preboda fins a reportatges del dia del casament i postboda, tot immortalitzat en imatges d’alta qualitat en un USB.

Confia en Silvia Rol per capturar cada instant del teu casament, omplint-los d’emoció i significat. Amb Bolquerets Wedding, el teu casament es convertirà en un record inoblidable, ple de moments autèntics i espontanis.

Entrenúvols

Vols fer del teu comiat de solter una experiència inoblidable? Entrenúvols ofereix vols biplaça en parapent o Ala Delta, ideals per gaudir de noves emocions i sensacions.

El seu equip està format per pilots professionals amb més de 30 anys d’experiència, apassionats que han convertit la seva afició en professió.

La Vall d’Àger, amb el seu entorn idíl·lic, és una de les millors zones de vol del món, perfecta tant per a pilots experimentats com per a debutants.

Entrenúvols compta amb unes instal·lacions modernes de més de 150 m² i un camp d’aterratge de 4 hectàrees.

A més, també ofereixen vols en globus aerostàtic per descobrir la bellesa del Montsec des de les altures. I per als amants de les activitats aquàtiques, disposen de lloguer i rutes en caiac pel riu Noguera Ribagorçana.

Celebra el teu gran dia d’una manera original i única amb Entrenúvols!

 

Hotel Avet

L’Hotel Avet a La Coma i La Pedra és el lloc perfecte per al vostre casament en un entorn natural excepcional.

Les seves instal·lacions modernes i versàtils inclouen sales de banquets elegants amb capacitat per a grans celebracions i vistes impressionants.

Els amplis jardins i terrasses són ideals per a cerimònies a l’aire lliure i sessions fotogràfiques memorables.

Amb un equip d’esdeveniments dedicat, enfocats per cada detall des de la decoració fins a la música, assegurant que el vostre casament sigui perfecte.

També proporcionen allotjament per a 30 persones en habitacions còmodes dissenyades per oferir el màxim confort possible i amb atenció personalitzada.

Tenen uns espais comuns amb llar de foc, biblioteca i terrasses perfecte per relaxar-se abans i després del gran dia.

Deixeu fer del vostre casament un esdeveniment inoblidable mentre gaudiu de la tranquil·litat de la natura a l’Hotel Avet.

 

Lluna de drap

Lluna de Drap és una botiga centrada en la venda de vestits de núvia, de festa, comiats i comunions situada a Lleida i Mollerussa.
Els vestits de núvia són una fusió d’elegància i estil. Amb dissenys que van des del clàssic al modern, ofereixen opcions per a tots els gustos.
Trobaràs vestits amb detalls com encaixos, pedreta i tul, així com siluetes que realcen la figura.
Els materials de qualitat i l’atenció als detalls fan que cada vestit sigui únic. Sigui que busquis un vestit de princesa, una línia A o un estil boho.
Lluna de Drap treballa amb marques com Aura Mora, Sisus collection, Phard, Rinascimento, Sita Murt y Joseph Ribhoff.
Tenen dues botigues, una a Lleida, on es dediquen exclusivament a vestits de festa, mentre que a la de Mollerussa, també venen  vestits de núvia, festa i comunió.
La seva atenció és 100% personalitzada i la seva varietat de vestits garanteixen que trobaràs un vestit perfecte per la teva ocasió.
Sense cap mena de dubte, Lluna de Drap és una de les millors opcions per a lluir perfecta tant si ets una núvia, com una mare, o com una convidada.