Descobrir Girona com a destí de casaments és una experiència màgica. Amb una combinació perfecta de paisatges idíl·lics, espais encantadors i serveis professionals, aquesta regió ofereix tot el necessari per a un casament de somni.

En aquest reportatge, us presentem els millors professionals per a celebrar el vostre gran dia. Prepareu-vos per enamorar-vos de tot allò que Girona pot oferir per a fer del vostre casament una celebració inoblidable.

Bruma de Blanc

Explora Bruma de Blanc, l’epicentre de l’emoció i l’autenticitat capturades en imatges. Amb Marta Brugués al comandament, una de les principals fotògrafes professionals de Girona, cada sessió es converteix en una experiència inigualable.

Amb la seva formació en comunicació audiovisual i la passió per les històries, Marta especialitza en vídeos i narrativa, garantint un enfocament únic i emocional en cada projecte.

No només captura moments, sinó també emocions. Des de romàntiques sessions de parella fins a detalls de cada cerimònia, cada instant és immortalitzat amb precisió i sensibilitat, convertint-se en records impereceders.

Bruma de Blanc ofereix una àmplia gamma de serveis fotogràfics, des de peticions de mà fins a casaments, sempre capturant l’autenticitat de cada moment. Amb Bruma de Blanc, Marta crea un espai on les emocions es fusionen, narrant històries d’amor úniques.

Contacta amb Marta avui mateix per capturar la màgia de cada instant especial!

Espai Valldevià

Celebra el teu dia especial en l’idíl·lic Espai Valldevià, un entorn natural perfecte per a bodes íntimes de 10 a 30 persones. Et donen l’opció de fer el lloguer íntegre de l’espai per tal que pugueu muntar la festa del banquet o, si ho preferiu, també t’organitzen fins a l’últim detall del vostre casament, adaptant-se sempre  a les teves necessitats i pressupost.

Amb piscines, terrasses, jardins, instal·lacions esportives, granja i més, ofereixen un ventall d’opcions per a crear una celebració única i memorable. A més, compten amb una exclusiva barra de còctels i mojitos a càrrec de 7decopes per a delectar als teus convidats.

El seu acollidor jardí és perfecte per a una barbacoa familiar o una calçotada. També ofereixen  estades per a grups durant tot l’any, combinant la naturalesa amb les comoditats d’un hotel.

No dubtis a triar Espai Valldevià per al teu banquet de casament. Visita el seu lloc web per a més informació i comença a fer realitat la festa dels teus somnis.

La Clau Events & Wedding

La Clau Events & Wedding és una empresa amb molts anys de tradició i experiència en l’organització de casaments i esdeveniments. Són els teus millors aliats per fer realitat el teu gran dia , oferint tres serveis diferenciats.

  • L’Organització integral del casament: inclou la gestió completa i coordinació de tots els preparatius, amb una cartera de proveïdors de prestigi.
  • La Coordinació del dia B: on s’encarrega de tots els detalls perquè només hagis de gaudir.
  • La Decoració personalitzada: on crea un escenari perfecte que reflecteix la vostra essència.

A més, ara organitzen esdeveniments especials a casa teva, amb serveis gastronòmics, muntatge i desmuntatge, lloguer de material, música en viu, DJ, animació i més.

Amb La Clau, cada celebració esdevé única i memorable. Sens dubte, la clau de l’èxit del teu casament!

Flors Caterina

Celebra el teu gran dia amb la decoració perfecta que compleixi els teus somnis amb Flors Caterina.

Entenem que la decoració és clau per a un esdeveniment memorable, i per això ofereixen les decoracions florals més adequades per al teu casament, adaptant-se als teus gustos i l’estil de la cerimònia.

Amb Flors Caterina, tens una àmplia gamma de serveis a la teva disposició, incloent  enviaments a domicili i adaptacions per a tot tipus de cerimònies, ja sigui a l’església o a un lloc civil.

Des de rams de nuvia fins a centres de taula i altars, ofereixen tot el que necessites per a una decoració espectacular.

No esperis més per aconseguir la decoració floral dels teus somnis. Contacta amb Flors Caterina avui mateix per a pressupostos a mida i transforma el teu casament en un esdeveniment inoblidable.

Perruqueria i Bellesa Gliss

Perruqueria Bellesa Gliss és un centre de perruqueria i bellesa a Passeig de Barcelona, especialitzat en una àmplia gamma de serveis  estètics.

Especialment coneguts pels seus serveis de bellesa relacionats amb els casaments, ofereixen atenció personalitzada i de qualitat per assegurar-te que irradiïs elegància el dia del teu casament.

Els seus serveis inclouen:

  • Pentinats per a núvies i recollits
  • Pentinats per a nuvis i acompanyants
  • Maquillatge
  • Manicura i pedicura
  • Tractaments facials i corporals

Confia en les expertes mans de Perruqueria Bellesa Gliss per ser la núvia perfecta.

Joyeria Ramírez de Cartagena

Ramírez de Cartagena Joiers i Rellotgers està al vostre costat des de fa més de 50 anys a la Plaça de la Independència de Girona.

A la seva botiga, podreu trobar tota mena de joies, amb especial èmfasi en les aliances i els anells de promesa, tant d’or com de plata.

La seva experiència com a joiers i rellotgers “d’ofici” els permet assessorar-vos amb total garantia, oferint un servei personalitzat que respon a les vostres necessitats amb professionalitat i confiança.

El compromís de Ramírez de Cartagena es basa en la professionalitat i el servei al client.

El seu objectiu és proporcionar-vos un tracte directe i personalitzat en un ambient de confiança, ajudant-vos a trobar la millor solució per a cada ocasió.

Ramírez de Cartagena és la teva joieria a Girona, on trobaràs el que busques. Visita’ls!

La Xurroneta

El food truck de La Xurroneta s’encarregarà d’endolcir el vostre casament amb els seus deliciosos xurros tradicionals i porres, acompanyats de xocolata calenta.

Tots els seus productes són d’elaboració pròpia i fets al moment amb les millors farines del mercat, garantint una textura, gust i color excepcionals.

Els xurros de La Xurroneta són cruixents i amb un gust increïble que sorprendrà els vostres convidats.

Un food truck que es desplaça fins on celebreu el vostre casament, oferint-vos una experiència única i dolça.

No dubteu a contactar amb el seu equip de professionals, que estaran encantats d’escoltar-vos i de participar en un dia tan especial com el vostre casament.

La Xurroneta us espera per fer del vostre gran dia una celebració encara més memorable amb els seus irresistibles xurros i porres!