Ei parella! Esteu buscant la destinació ideal per a la vostra lluna de mel? Us proposem 3 opcions fantàstiques a Amèrica llatina on podreu gaudir d’un viatge de noces increïble. Cada destinació té un atractiu propi únic, singular i captivador. Escolliu el que més us agradi i prepareu-vos per viure una experiència sense precedents!


BRASIL


Rio de Janeiro no pot faltar a la vostra ruta. Quedeu-vos sense alè  admirant la Bahía de Rio amb perspectiva d’ocell desde la muntanya de Crist Redemptor. Gaudiu d’un espectacle de surf a la Platja d’Ipanema, el barri més noble de Rio. Descobriu els orígens de la samba i del voley platja a Copacabana, la platja més popular de la ciutat.

Una altra població imprescindible serà Sao Paolo, un nucli urbà que reuneix tots els encants més típics d’una ciutat brasilera, el folklore, l’alegria, la filosofia de vida, la cultura i la història.

Allunyeu-vos de la ciutat i banyeu-vos en les piscines naturals d’aigua tèbia de mil colors entre corals, a Port de Galhinas. Deixeu-vos captivar per la bellesa d’una combinació entre vegetació verda i frondosa i platges idíl·liques a Ilha Grande, un paratge considerat el paradís terrenal per excel·lència. Rodejeu-vos de muntanyes rocoses i observeu un espectacle insólit en forma de posta de sol al Parc Natural Serra Dos Orgaos. I per descomptat, no marxeu sense explorar alguns dels escenaris naturals brasilers més romàntics i fascinants, com Fernando de Noronha, el Parc Nacional de la Chapada dos Veadeiros i Cameiros Beach, entre molts altres.


PANAMÀ


Panamà serà una destinació idònia si voleu conèixer quasi tot un país, sense necessitat de recórrer distàncies infinites, i on podreu gaudir de gran varietat de paisatges, activitats i aventures.

Doneu el tret de sortida a la vostra ruta a Panamà ciutat, una urbe plena de contrastos. Passegeu pels carrerons del nucli antic, un petit oasi de legats històrics locals, i exploreu els gratacels dels barris més moderns  

Endinseu-vos a la natura caribenya i panamenya a Isla Colón, on podreu relaxar-vos o practicar snorkel i immersió en aigües turqueses. A Isla Solarte i Pearl Islands fareu realitat el vostre ideal de lluna de mel romàntica, entre platges de sorra blanca, aigua transparent, palmeres i cocos. Aprofiteu per gaudir d’alguna activitat aquàtica i descobriu la fauna i flora marítima més fascinant! I finalment, visqueu una aventura inoblidable enmig de la selva salvatge del Parc Nacional Soberania, un escenari tropical que no us deixarà indiferent.


MÈXIC – RIVIERA MAYA


La Riviera Maya és exotisme pur. A banda de les seves platges paradisíaques, amaga un patrimoni cultural i històric únic en el món. Una combinació immillorable per a una lluna de mel que mai oblidareu!

A Cancun, Isla Mujeres, Cozumel i la Llacuna de Bacalar podreu banyar-vos en les aigues més turqueses de la nostra terra. A Tulum, Chichen Izá i Cobé descobrireu un legat arqueològic històric en forma de pirámides d’alçada infinita i construccions primitives totalment singulars, ideal per gaudir de vistes panoràmiques que us deixaran sense alè.

A les profunditats del Gran Cenote, el Jardín del Edén i Carwash, tindreu l’oportunitat de submergir-vos en piscines naturals que milers d’anys enrere van ser orígen de les llegendes i del misteris mexicans més insòlits.

I per impregnar-vos de la cultura local, passegeu pels preciosos nuclis colonials de Valladolid i Mérida, on també podreu delectar algunes delícies típiques del país, en la seva versió més autèntica.


CUBA


A la vostra lluna de mel a Cuba podreu viatjar a una època llunyana o simplement aturar el rellotge. Algunes de les platges més envejades del món, pobles i ciutats emblemàtiques per endinsar-vos a la cultura i història del país….A Cuba us espera una aventura multisensorial que us marcarà per sempre.

Deixeu-vos seduir per la màgia de La Habana o Santiago de Cuba, impregneu-vos de la vida, l’alegria i els costums locals mentre descobriu la història extraordinària d’aquest país.

Endinseu-vos en la faceta cubana més rural i autòctona a Viñales, un poble encisador que presumeix d’un paisatge d’allò més captivador, en forma de coves i grandioses plantacions de tabac. A Cienfuegos, Trinidad, Baracoa i Camagüey descobrireu el record i la nostàlgia d’un passat d’esplendor i riquesa.

Per relaxar-vos i descansar de tantes impressions, envolteu-vos de platges de somni, d’aigua cristal·lina i corals a les illetes “Los Cayos”. Cayo Coco, Cayo Guillermo, Cayo Paraíso i Cayo Jutías coronaran aquesta experiència!

Agències de Viatge recomanades:

Simatravel

L’Hospitalet (Barcelona)

XL Viatges a Mida

Barcelona (Barcelona)

Somia Viatges i Events

Martorell (Barcelona)

Ocitrip

Tarragona (Tarragona)

Viatges Jet Lag

Girona (Girona)

Viatges Ictineu

Figueres (Girona)

Quoma Travel

Figueres (Girona)

Marvan Travel’s

Deltebre (Tarragona)