Has decidit pronunciar el Si Vull, però no has trobat encara el teu vestit somiat? Et presentem 9 dissenyadors d’alt nivell internacional i els establiments on trobaràs dissenys fantàstics. Et proposem un resum de les últimes tendències i les noves col·leccions d’aquesta nova temporada.

 

Un duo que és tot un referent en el món de la moda nupcial, són Rembo Styling y Marylise. L’estil Rembo Styling, destacadament actual, juvenil i bohemi sedueix any rere any infinitat de núvies. Aquesta temporada ens sorprèn amb formes, detalls i teixits d’allò més insospitats. En la seva col·lecció 2018 s’imposen els vestits de caiguda natural, informals i d’inspiració índia i wild west. L’encaix de dibuix geomètric, les mànigues trompeta” i els detalls bohochic reben destacat protagonisme.

 

rembostyling-vestit-nuvia

Imatges: Vestits Rembo Styling

La col·lecció Marylise t’ofereix una selecció de vestits especialment moderns i afavoridors. Línies senzilles, netes i informals que es combinen amb textures en blanc molt pur i encaix gruixut. Les faldilles mikado, les esquenes decorades i les subtils transparències en punts estratègics conformen un conjunt de màxima elegància. L’ornamentació queda limitada a les elaboracions en el mateix teixit, sense elements afegits.

marylise-vestits-nuvia

Imatges: Vestits Marylise

Tanmateix, serà imprescindible que donis un cop d’ull a la nova col·lecció de Demetrios, en què cada vestit és sinònim d’extravagància, romanticisme i sensualitat. Línies sirena molt pronunciades o princesa amb un extra de volum. Observem vestits en encaix, setí i tul. Els escots en V, en forma de cor, paraula d’honor i halter són omnipresents. Les espatlles i les esquenes decorades atrauen tota l’atenció. Queden descobertes i poden ser dissimulades amb capes i boleros. Les cues desmuntables ens ofereixen un extra de comoditat, al mateix temps que completen el look més sofisticat.

demetrios-vestits-nuvia

Imatges: Vestits Demetrios

Si busques un vestit diferent de tot el més convencional, una peça única i arriscada, que sigui reflex de la teva personalitat més aventurera, valenta i fins i tot salvatge, Jordi Dalmau serà una aposta segura. Una col·lecció on cada roba és un petit homenatge a la dona amb un caràcter fort, decidit i independent. Cossos corset combinats amb faldes plisades i molt voluminoses. Formes sirena cobertes d’encaix i teixits amb brocats sofisticats. Per a les núvies més agosarades, pantalons, superposicions i colors aportaran frescor i originalitat a la imatge. Jordi Dalmau serà el teu aliat a l’hora d’atraure totes les mirades!

 

dalmau-nuvies

Imatges: Vestits Jordi Dalmau

YolanCris és un altre dissenyador que en la seva nova col·lecció ens ofereix una lliçó magistral de l’alta costura nupcial. Vestits que s’inspiren en la vida cosmopolita, el moviment de les grans ciutats, i en aquest cas, de Barcelona. L’estil bohemi de sempre de YolanCris portat a l’extrem. Vestits lleugers, infinitat de siluetes, teixits vaporosos i encaix gruixut que dibuixen el cos femení. Els vestits d’essència llencera i les transparències cobreixen les corbes de la núvia més mediterrània. Magnífic!

 

yolancris-nuvia

Imatges: YolanCris

Cada núvia és diferent i mereix un vestit que s’adapti perfectament a la seva personalitat, gustos, imatge, i per descomptat, als diferents pressupostos. Marques com Cosmobella Milano, Oronovias, Villais i Oreasposa posen a la teva disposició un amplíssim ventall de vestits, amb infinitat d’estils, tendències, formes i aptes per a diversos tipus de casament.

 

cosmonovias-oronovias

Imatges: Cosmobella Milano, Oronovias 

Siluetes, sirena, llapis o princesa, dissenys minimalistes, llisos i austers, o sofisticats, romàntics i extravagants. Aquestes col·leccions es componen de propostes clàssiques i tradicionals, com també de vestits actuals i trencadors. Des de teixits coberts d’encaix, brocats, llaços i pedreria, fins a peces en tul lleuger, amb ornamentació discreta, juvenil i despreocupada, les opcions són tant variades com sorprenents.

villair-oreanuvia

Imatges: Villais, Oreasposa 

En la missió de triar el vestit que lluiràs en el teu gran dia, aníma’t a visitar els punts de venda on trobaràs una mostra de marques i dissenys variada, molt complet i adaptat a la teva butxaca. Rebràs un tracte proper, professional i flexible. Seran un encert segur a l’hora d’abarcar molts estils en poc temps, per finalment escollir la peça ideal: Aquesta peça somiada que et faci lluir preciosa, elegant, glamurosa i més enamorada que mai!

Núvia Pim Pam

Barcelona

Núvies Lour

Molins de Rei (Barcelona)

Balart Núvies – Wedding Center

Barcelona (Barcelona)

Ursula Escoriza

Santa Coloma de Gramenet (Barcelona)

 

Xenia Moda

Platja d’Aro (Girona)

Special Novias

Palamós (Girona)

Núvies de Mel

Ponts (Lleida)

Bella Bianca Atelier

Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

 

Noa’s Wedding

Pallejà (Barcelona)

Beautiful Bride

Tarragona

Noces Boutique Atelier

Granollers (Barcelona)

José Coco Novias

Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

Caterina Nuvis

Sabadell (Barcelona)