Contacte

Lloc de silenci, sentits, natura i història; T’esperem a 5 min del centre de Girona. A SILOC podràs gaudir d’una cuina catalana d’alt nivell en un entorn immillorable. La masia, del segle XVII, es troba encarada als Àngels i rodejada de jardins d’exuberant bellesa, piscines i palmerals. El lloc ideal per a gaudir d’un bon menjar i celebrar-hi qualsevol tipus d’esdeveniment.

El nostre personal farà del teu dia, un record inoblidable. Posem a la vostra disposició una àmplia varietat de menús seleccionats pel nostre xef Ivan Torrent i el seu equip de grans professionals. Sabem la importància d’aquest gran dia i és per això que el farem a la vostra mida, tal i com desitgeu.

Els jardins i piscines, amb cascades i sortidors, així com les esplèndides instal·lacions i senyorials menjadors, quedaran immortalitzats en fotos de gran bellesa. A més, ara us oferim un nou espai pensat per cel·lebrar els banquets més exclusius de Girona: El Paller, un espai a l’aire lliure amb unes fantàstiques vistes i una decoració cuidada fins el mínim detall.

Amb capacitat per a un gran nombre de comensals i amplis espais d’aparcament per a més de 200 cotxes, us assegurem l’èxit en el vostre dia.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 200 convidats
 2. Espais disponibles?
  Zona ajardinada, salons de banquets de diferents capacitats, piscina i pàrquing.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia civil, decoració ambiental i floral i música.
 4. Quina localització teniu?
  A 5 km de Girona.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina tradicional i d'autor.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, fem menús per tot tipus de dietes i alèrgies.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.