Mónica Tamayo és una reconeguda fotògrafa de Barcelona, especialitzada en immortalitzar casaments amb un estil que combina elegància, sensibilitat i naturalitat. La seva feina destaca per la capacitat de captar moments autèntics i emotius, aconseguint que cada imatge expliqui una història única i personal.

Amb anys d’experiència en el sector, Mónica entén la importància de cada detall el dia del casament. El seu treball es caracteritza per la llum natural i un enfocament documental, on busca capturar somriures, mirades i petits gestos que sovint passen desapercebuts. A través de la seva càmera, Mónica s’esforça per crear un relat visual que reflecteixi la màgia de cada parella i el seu dia especial, fugint de les postures artificials i optant per la naturalitat.

Mónica Tamayo ofereix una àmplia gamma de serveis fotogràfics personalitzats per a casaments. A més del reportatge complet del dia del casament, inclou sessions pre-boda i post-boda, permetent a les parelles captar moments relaxats abans o després del gran dia. També ofereix àlbums de luxe, fotollibres personalitzats i galeries digitals per compartir les imatges amb familiars i amics.

A banda de la cobertura fotogràfica, Mónica ofereix serveis de vídeo, treballant amb professionals del sector audiovisual per proporcionar vídeos emotius i plens de vida. A més, per als qui busquen una experiència única, també ofereix reportatges de casaments a destinació, acompanyant les parelles allà on vulguin casar-se.

Amb la seva passió per la fotografia i una dedicació incansable, Mónica Tamayo assegura que cada casament sigui recordat amb imatges plenes d’emoció i bellesa.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Foto, Vídeo, Preboda, Postboda, Àlbums, Mini àlbums, Àlbum digital, Usb/pendrive amb el material i Fotografies en alta resolució
  2. Amb quanta antelació ens hem de posar en contacte amb vosaltres?
    No hi ha cap límit, tant si ho voleu fer amb força antelació com si ens ho demaneu a darrera hora.
  3. Què inclou el pack de casament?
    El pack de casament inclou el lliurament de totes les fotografies realitzades en alta qualitat i en format digital amb edició + àlbum físic.
  4. Cobreixes més d'un casament al dia?
    No.