Silvia Wedding Planner, ubicada a Vilanova del Vallès, és una professional destacada en l’organització de casaments. Amb una àmplia experiència en el sector, Silvia ofereix un servei personalitzat i detallat per assegurar que cada casament sigui únic i inoblidable. La seva dedicació i passió per la feina es reflecteixen en cada esdeveniment que organitza, des de la planificació inicial fins al dia del casament. Silvia treballa estretament amb les parelles per entendre les seves necessitats i desitjos, oferint solucions creatives i adaptades a cada pressupost.

El Paratge, també situat a Vilanova del Vallès, és un espai idíl·lic per a la celebració de casaments. Aquest lloc destaca per la seva bellesa natural i les seves instal·lacions modernes, que ofereixen un entorn perfecte per a qualsevol tipus de cerimònia. El Paratge compta amb un equip de professionals que s’encarreguen de tots els detalls, des de la decoració fins al càtering, assegurant que cada casament sigui un èxit. A més, la seva proximitat a Barcelona el converteix en una opció molt convenient per a les parelles que busquen un lloc especial sense allunyar-se massa de la ciutat.

La combinació de l’experiència de Silvia Wedding Planner i l’encant d’El Paratge crea una fórmula perfecta per a un casament de somni. Ambdós ofereixen un servei complet i personalitzat, garantint que cada detall sigui cuidat amb la màxima atenció. Si estàs planejant el teu casament i vols que sigui un dia inoblidable, Silvia Wedding Planner i El Paratge són la millor opció per fer realitat els teus somnis.

Preguntes freqüents
  1. Quins espais teniu?
    Salons de banquets, Terrassa, Zona enjardinada, Capella i Pàrquing
  2. Celebreu més d'un casament al dia?
    No
  3. Disposeu de menús especials pel banquet?
    Sí, per Vegetarians, Vegans, Diabètics, Hipertensos i Celíacs
  4. Quins serveis oferiu?
    Banquet i Cerimònia