Contacte

    Sílvia Isach és una fotògrafa i artista visual reconeguda per la seva capacitat de capturar moments únics i emotius. Amb una trajectòria que inclou premis com el LUX d’or en la categoria de reportatge documental, Sílvia ha demostrat la seva habilitat per narrar històries a través de la seva càmera. La seva passió per l’art visual es reflecteix en cada projecte, oferint una perspectiva única i creativa.

    En l’àmbit nupcial, Sílvia Isach Fotografia destaca per la seva capacitat de captar l’essència de cada casament. Els seus serveis inclouen reportatges fotogràfics complets que cobreixen des dels preparatius fins a la festa final, assegurant que cada detall i emoció quedi immortalitzat. A més, ofereix sessions de pre-casament, on els futurs nuvis poden gaudir d’un temps especial junts abans del gran dia, creant records preciosos que complementen l’àlbum de noces.

    Sílvia també ofereix serveis de vídeo, combinant la seva experiència en video mapping per crear vídeos de casament que són veritables obres d’art. Aquest enfocament multidisciplinari permet als nuvis reviure el seu dia especial d’una manera dinàmica i emocionant. La seva atenció al detall i la seva capacitat per captar moments espontanis fan que cada reportatge sigui únic i personalitzat.

    Amb Sílvia Isach Fotografia, els nuvis poden estar segurs que el seu dia especial serà documentat amb la màxima cura i professionalitat, creant records que duraran tota la vida. La seva dedicació i passió per la fotografia es reflecteixen en cada imatge, oferint un servei excepcional en el món nupcial.

    Preguntes freqüents
    1. Quins serveis oferiu?
      Foto, Preboda, Postboda, Àlbums, Mini àlbums, Àlbum digital, Lliurament digital del material, Usb/pendrive amb el material, Fotografies en alta resolució
    2. Cobreixes més d'un casament al dia?
      No
    3. Amb quanta antelació ens hem de posar en contacte amb vosaltres?
      Quan abans millor per temes d'agenda i disponibilitat
    4. Quin estil de fotografia treballeu?
      Documental, Foto Periodisme, Reportatge...