logo-one-mirror-please

One Mirror Please by Natalia, situada a Sant Quirze del Vallès, és una empresa especialitzada en serveis de bellesa i estilisme per a esdeveniments nupcials. Amb més de 12 anys d’experiència, Natalia ofereix un servei personalitzat per a núvies, nuvis i convidats, assegurant que cada detall estigui perfectament cuidat per al gran dia.

Els serveis inclouen assessorament personalitzat de cura de la pell, proves de maquillatge i pentinat, i el maquillatge i pentinat el dia de la boda. A més, ofereixen serveis per a convidats, incloent-hi maquillatge i pentinat per a sessions de fotos pre i post-boda, així com per a festes de comiat de soltera.

One Mirror Please utilitza productes de marques de primera qualitat, resistents a l’aigua i de llarga durada, garantint un acabat impecable i durador. També segueixen un estricte protocol d’higiene i desinfecció del material.

A més dels serveis de bellesa, Natalia dissenya i elabora tocats, rams de núvia, prendits, polseres per a dames d’honor, bastidors porta-aliances, decoració del cotxe nupcial, centres de taula i altres complements personalitzats. La seva atenció al detall i la seva passió per la bellesa fan que cada client se senti únic i especial en el seu dia més important.

One Mirror Please ofereix els seus serveis a tota la província de Barcelona i està disposada a desplaçar-se per tota Catalunya per fer realitat els somnis de les núvies.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Perruqueria i Maquillatge per a núvies, Tractaments i programes de bellesa, Assessoria d'imatge, Altres (Maquillatge i pentinat sessió fotos pre/post-boda. Beauty corner (servei tocador). Makeup/glitter party comiat soltera. Elaboració tocat, ram núvia i complements casament. Taller de diademes de flors)
  2. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb vosaltres?
    L'agenda es comença a omplir amb més d'un any d'antelació, i encara que hi pugui haver alguna data lliure solta, et recomano que contactes com més aviat millor per assegurar la disponibilitat a la teva data
  3. A quantes persones podeu atendre el dia del casament?
    Segons l'horari del casament (com més tard sigui més gent puc atendre). I si hi hagués moltes convidades, també compto amb companyes del sector per fer equip i poder cobrir la feina
  4. Què inclou el pack de casament?
    Formulari inicial, beauty bridal coaching, prova de maquillatge i pentinat, maquillatge i pentinat del dia del casament, col·locació de tocat, assistència a les fotos del making off i kit de retoc