Ivan Studio Photography és conegut per oferir una àmplia gamma de serveis especialitzats per a nuvis, assegurant que cada moment del vostre casament sigui capturat amb la màxima cura i detall. Aquí teniu una descripció més detallada dels serveis que ofereixen:

Sessions Pre-Boda: Aquestes sessions són ideals per capturar la màgia i l’emoció abans del gran dia. Ivan Studio crea un ambient relaxat i natural, permetent als nuvis sentir-se còmodes davant la càmera. Aquestes fotos poden utilitzar-se per a invitacions, decoracions o simplement com un record especial.

Cobertura Completa del Casament: Des de la preparació dels nuvis fins a la cerimònia i la recepció, Ivan Studio ofereix una cobertura completa del vostre casament. L’equip treballa de manera discreta per capturar tots els moments importants, des dels petits detalls fins a les grans emocions.

Sessions Post-Boda: Després del casament, Ivan Studio ofereix sessions post-boda per capturar moments més relaxats i íntims. Aquestes sessions permeten als nuvis tornar a vestir-se amb els seus vestits de casament i fer fotos en llocs especials o significatius per a ells.

Àlbums Personalitzats: Ivan Studio crea àlbums de fotos personalitzats que expliquen la història del vostre casament de manera elegant i artística. Aquests àlbums són un record preciós que podreu gaudir durant anys.

Vídeos de Casament: A més de la fotografia, Ivan Studio també ofereix serveis de vídeo per capturar el vostre casament en moviment. Els vídeos són editats professionalment per crear un record emotiu i cinematogràfic del vostre dia especial.

Fotografia Creativa i Artística: Ivan Lluís és conegut per la seva capacitat de crear imatges artístiques que capturen l’essència i la bellesa de cada moment. Utilitza tècniques innovadores i una visió creativa per assegurar que cada foto sigui única i especial.

Serveis de Maquillatge i Estilisme: Per assegurar que els nuvis es vegin i se sentin el millor possible, Ivan Studio col·labora amb maquilladors i estilistes professionals. Aquests experts treballen per crear un look perfecte que complementi l’estil i la temàtica del casament.

Amb aquests serveis, Ivan Studio Photography es compromet a fer del vostre casament una experiència inoblidable, capturant cada moment amb estil i elegància.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Foto, Vídeo, Preboda, Postboda, Àlbums, Dron, Lliurament digital del material, Usb/pendrive amb el material i Fotografies en alta resolució
  2. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb vosaltres?
    Recomanable es de 4 a 5 mesos, però ens ho podeu consultar per veure la disponibilitat.
  3. Cobreixes més d'un casament al dia?
    No
  4. Quin és el temps de lliurament aproximat del reportatge final?
    1 mes