Rosa Sala Joieria, situada al carrer Nou 6 a Girona, és un referent en el món nupcial, oferint una àmplia varietat de joies exclusives per a casaments. La seva especialització en dissenys únics i personalitzats fa que cada peça sigui una veritable obra d’art, pensada per fer del dia del casament una experiència inoblidable.

Productes Nupcials

  1. Anells de Compromís: Rosa Sala crea anells de compromís elegants i sofisticats, utilitzant materials de primera qualitat com l’or de 18 quirats i diamants seleccionats a mà.
  2. Aliances de Casament: Les aliances es dissenyen tenint en compte els gustos personals dels nuvis, amb la possibilitat d’incloure gravats especials per fer-les encara més significatives.
  3. Corones i Tocats: Per complementar el vestit de núvia, ofereixen una gamma de corones i tocats dissenyats amb delicadesa i precisió, perfectes per afegir un toc d’elegància.

Un dels grans avantatges de Rosa Sala Joieria és la possibilitat de personalitzar les joies. Els nuvis poden treballar directament amb els dissenyadors per crear peces que reflecteixin la seva personalitat i història d’amor. Aquesta atenció al detall i la dedicació a la satisfacció del client fan que cada joia sigui única.

Amb una combinació d’artesania tradicional i tècniques modernes, Rosa Sala Joieria garanteix peces de gran qualitat i bellesa, convertint-se en la destinació ideal per a aquells que busquen joies nupcials exclusives a Girona.

Preguntes freqüents
  1. Quins articles disposeu?
    Aliances, anells, braçalets, penjolls, collarets...
  2. Feu dissenys personalitzats?
    Sí, sempre d'acord amb els gustos dels nuvis.
  3. Què us fa diferents de la resta?
    El tracte personalitzat, i el disseny i producció de joies totalment artesanal i de proximitat, adaptat a les necessitats de cada parella.