Celebra el teu amor al Vallès Occidental 
 
El Vallès Occidental amaga paisatges espectaculars i una atmosfera romàntica que el converteixen en la comarca perfecta per a celebrar casaments de somni. 💍 Si estàs buscant professionals que facin del teu gran dia una experiència única i inoblidable, aquí et presentem els professionals locals més destacats que faran que el teu gran dia sigui únic.

Tot Carpes

Totcarpes és l’empresa líder en el lloguer de carpes per a esdeveniments i fires, amb una àmplia experiència que garanteix l’èxit de qualsevol celebració. Ofereixen una gran varietat de carpes plegables, pagodes i pavellons adaptables a les necessitats específiques del seu esdeveniment, ja sigui una fira, festa o celebració.

A més del lloguer de carpes, a Totcarpes proporcionen un servei integral que inclou el muntatge i desmuntatge del material, així com l’assessorament personalitzat per garantir que tot funcioni de manera òptima.

Col·laboren en totes les fases del seu projecte, des de la planificació inicial fins a la realització de l’esdeveniment, gràcies a l’àmplia xarxa d’empreses col·laboradores. Amb la increïble experiència i materials de qualitat, poden assegurar la màxima satisfacció en qualsevol classe d’esdeveniment.

Confia en Totcarpes per fer que la teva fira o celebració sigui un èxit rotund, amb carpes i serveis que s’adapten a les teves necessitats, sempre garantint elegància, funcionalitat i seguretat.

Slow Moments

Slow Moments és una empresa de La Llagosta especialitzada en el lloguer d’articles per a casaments, oferint una àmplia selecció de productes per personalitzar i donar un toc únic al teu gran dia.

Disposen de vaixella, coberteria, cristalleria, mobiliari, aperitius, tèxtils, decoracions i molt més per crear l’ambient perfecte.

L’equip de Slow Moments treballa de prop amb cada parella per garantir que cada detall estigui cuidat, assegurant-se que l’espai sigui un reflex fidel de la vostra visió.

Amb la seva experiència i dedicació, et guiaran en la selecció dels elements més adequats per a la teva temàtica i pressupost, ajudant-te a dissenyar una experiència que sigui tant elegant com memorable.

Ofereixen un servei d’assessorament complet, que inclou recomanacions i consells per maximitzar l’impacte visual i funcional dels seus articles al teu casament. Ja sigui un estil clàssic, bohemi, modern o rústic

Si busques un casament amb elegància i originalitat, Slow Moments és la teva millor opció per un esdeveniment inoblidable.

Ambar Joiers

Àmbar Joiers, situat al cor de Sant Cugat del Vallès, és la joieria de referència per a parelles que busquen peces nupcials amb elegància i distinció. Amb més de 30 anys d’experiència, ofereix una àmplia selecció d’anells de compromís i aliances personalitzades, fetes a mà amb els millors materials.

Especialistes en dissenys únics, Àmbar Joiers combina tradició i modernitat per crear joies que reflecteixen la personalitat i estil de cada parella.

A la seva col·lecció es poden trobar anells d’or blanc, groc o rosa, així com peces amb diamants i altres pedres precioses. Cada joia es treballa amb cura i precisió per garantir la màxima qualitat i durabilitat.

El servei de disseny a mida permet que cada parella pugui participar activament en la creació de les seves aliances, fent que aquestes esdevinguin un símbol únic del seu amor.

Amb una atenció personalitzada i un alt compromís amb l’excel·lència, Àmbar Joiers és la destinació ideal per aquells que volen immortalitzar el seu amor amb joies d’alt valor artístic i emocional.

AgNO3 Photo

AgNO3 Photo és un estudi de fotografia situat a Terrassa, especialitzat en immortalitzar moments únics del teu casament. Fundat per Mariona i Marc, amb més de 20 anys d’experiència, aquest estudi ofereix un servei professional i personalitzat.

Serveis destacats:

– Sessions pre-boda: Captura de moments espontanis abans del gran dia, perfecte per a invitacions.
– Cobertura completa del casament: Fotografia discreta durant tot el dia, des de la preparació fins a la recepció.
– Sessions post-boda: Fotografies íntimes i relaxades en localitzacions especials.
– Àlbums personalitzats: Elegant narració visual del casament.
– Vídeos cinematogràfics: Captura de l’essència del teu dia en moviment.
– Photocall: Diversió assegurada per als teus convidats.

Amb un estil artístic i una atenció meticulosa, AgNO3 Photo és la teva millor opció per capturar moments inoblidables.

Demana cita prèvia i assegura’t que cada record sigui únic i especial.

One Mirror Please

One Mirror Please, ubicada a Sant Quirze del Vallès, és una empresa especialitzada en serveis de bellesa i estilisme per a esdeveniments nupcials. Amb més de 12 anys d’experiència, Natàlia ofereix un servei personalitzat per a núvies, nuvis i convidats, cuidant cada detall per garantir un acabat impecable el dia del casament.

Els seus serveis inclouen assessorament personalitzat, proves de maquillatge i pentinat, així com el servei el mateix dia de la boda.

També ofereix tractaments facials, pestanyes postisses i serveis per a convidades, com el popular “glitter bar” i sessions de maquillatge i pentinat per a fotos pre i post-boda.

Amb productes de primera qualitat, resistents a l’aigua i de llarga durada, One Mirror Please assegura un resultat perfecte que dura tot el dia. A més, segueixen un rigorós protocol d’higiene i desinfecció.

La Natàlia també crea tocats, rams de núvia i altres complements personalitzats. One Mirror Please ofereix els seus serveis a tota la província de Barcelona i està disposada a desplaçar-se per tota Catalunya, fent realitat els somnis de les núvies.

Happy Photo Events

Happy Photo Events, ubicada a Sant Cugat del Vallès, és una empresa especialitzada en fotografia i videografia nupcial, que destaca per capturar moments únics i irrepetibles.

Ofereixen una àmplia varietat de serveis que s’adapten a les necessitats de cada parella, des de la cobertura completa del casament fins a sessions de pre-casament que permeten obtenir imatges naturals abans del gran dia.

El seu equip de professionals garanteix una experiència personalitzada i atenta a cada detall.

A més de la fotografia, proporcionen serveis de videografia amb estil cinematogràfic, incloent moments destacats i entrevistes amb els nuvis.

Els àlbums personalitzats i el servei de fotomaton afegeixen un toc especial i divertit per als convidats.

Amb un enfocament professional i elegant, Happy Photo Events transforma els records del casament en imatges i vídeos inoblidables que duraran tota la vida.