Gemma Lahoz és una fotògrafa especialitzada en microbodes, casaments civils al jutjat i banquets de petit comitè. Amb una sensibilitat única per captar l’essència dels moments més íntims, Gemma transforma cada instant en un record etern.

Entenent la importància de la discreció i la proximitat en aquestes celebracions, Gemma ofereix un servei personalitzat que s’adapta a les necessitats específiques de cada parella. Les seves fotografies no només capturen els moments clau, sinó també els petits detalls que fan de cada casament un esdeveniment especial i inoblidable.

Gemma treballa amb naturalitat i espontaneïtat, assegurant que cada imatge reflecteixi l’autenticitat i l’emoció del dia. Des de l’intercanvi d’anells al jutjat fins als somriures i abraçades del banquet, cada foto és una peça d’art que narra la història d’amor de la parella.

Si busqueu un fotògraf que comprengui la bellesa de les microbodes i els casaments íntims, Gemma Lahoz és la vostra millor opció. Amb la seva visió artística i professionalisme, immortalitzarà els moments més importants de la vostra vida d’una manera única i especial.

Preguntes freqüents
  1. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb tu?
    Com més aviat millor, sobretot si és temporada alta.
  2. Cobreixes més d'un casament al dia?
    No.
  3. Quin estil de fotografia feu?
    Tradicional, d'autor, reportatge, artística.
  4. Com treballeu?
    Reunions amb els nuvis per definir exactament l'estil i la personalitat del casament. Definir les expectatives i les pautes de treball.