A La Galia Viatges de Reus, sabem que el vostre viatge de noces ha de ser una experiència inoblidable i única. Amb una passió per crear moments màgics i una dedicació al detall, ens encarreguem de tot perquè només us preocupeu de gaudir d’aquest moment tan especial. Oferim viatges a mida, internacionals, combinats i creuers.

Els nostres serveis estan dissenyats per satisfer tots els vostres desitjos:

  • Paquets de Lluna de Mel: Dissenyem viatges a mida, ja sigui que somieu amb una escapada romàntica a una illa paradisíaca, una aventura exòtica o un recorregut cultural per ciutats encantadores.
  • Reserves d’Hotels: Treballem amb una àmplia selecció d’hotels de luxe i boutique per oferir-vos els allotjaments més romàntics i confortables, perfectes per a una lluna de mel inoblidable.
  • Vols i Transports: Ens ocupem de gestionar tots els detalls del transport perquè el vostre viatge sigui còmode i sense estrès, des de vols internacionals fins a trasllats privats.
  • Creuers Romàntics: Organitzem creuers exclusius per a parelles, on podreu gaudir del luxe i la intimitat mentre descobriu destinacions espectaculars des del mar.
  • Activitats i Experiències: Proposem activitats úniques i excursions personalitzades, com sopars a la llum de les espelmes, massatges en spas exclusius, i tours privats per fer del vostre viatge de noces una aventura plena de moments especials. També oferim fer busseig com a activitat pels comiats de solters!
  • Lloguer de Cotxes: Oferim opcions de lloguer de cotxes perquè pugueu explorar al vostre ritme i descobrir racons amagats de la vostra destinació.
  • Assegurances de Viatge: Us proporcionem les millors opcions d’assegurances de viatge, perquè pugueu viatjar amb total tranquil·litat.
  • Viatges Sorpresa: Per als que busquen emoció, organitzem viatges sorpresa amb destinacions i activitats secretes, garantint una experiència única i emocionant.

A La Galia Viatges de Reus, el nostre objectiu és fer realitat els vostres somnis i convertir la vostra lluna de mel en una experiència màgica. Ens apassiona crear moments inoblidables i ens comprometem a cuidar cada detall perquè el vostre viatge sigui perfecte. Confieu en nosaltres per planificar el viatge de noces dels vostres somnis i comenceu aquesta nova etapa de la vostra vida amb una aventura extraordinària. ¡Us esperem per ajudar-vos a crear records que duraran tota la vida!

Preguntes freqüents
  1. En quines destinacions sou especialistes?
    Organitzem viatges a tots els continents i ens especialitzem en Àsia i Estats Units.
  2. Teniu pack de nuvis?
    Treballem per a que cada nuvi tingui un servei a mida, totalment personalitzat.
  3. Organitzeu viatges de noces a mida?
    Sí, som especialistes en viatges a mida.