Casaments > Fotografia i Video

Zonart Fotografía

Dinou 4, 1r 1a - 43894 Camarles
Tel: 636 245 012


email
www.zonartfotografia.com
1 2 3 4 5 6 7 8 9
A Camarles, al cor de les Terres de l’Ebre hi trobareu una parella de fotògrafs, el Víctor i la Yasmina, especialitzats en casaments. Han fet de la fotografia la seva passió, i queda reflectida en tots els seus reportatges de boda.

El seu estil, natural i desenfadat garanteixen que el vostre reportatge de boda sigui actual, modern i tal i com sempre havíeu desitjat.

Durant tot el casament passaran totalment desapercebuts, s’integren dins del casament, captant els millors moments i instantànies. Oblideu-vos de postures i de moments poc naturals. Els nuvis, només haureu de gaudir del dia, del reportatge i de captar moments únics se n’encarregarà Zonart Fotografia.

Ofereixen 3 Packs de boda, tots ells inclouen el preboda o post boda, o tots dos moments. Us esperaran a casa vostra, us acompanyaran durant la cerimònia, banquet i festa. I durant el postre, us projectaran un vídeo amb tot el que ha passat durant el día. Allà mateix, fan el vídeo amb els millors moments. Son els últims de marxar, i us entregaran el vostre reportatge en menys de 30 díes.

També teniu la opció de contractar el vídeo. Tots el material l’entreguen en una capseta de fusta preciosa i us regalen les 10 millors fotos del dia.

Logo Design

Més sobre... Zonart Fotografía

Quins serveis ofereixen?
Fotografia : preboda, postboda, fotografies en alta ressolució. CD amb tot el material capturat. Projecció dels millors moments de la boda, en el moment del pastís nupcial. Álbum digital i analògic. Servei de Vídeo.
Què inclou el pack de boda?
Hi ha diferents packs. N’hi ha que ho ofereixen tot i n’hi ha que ofereixen el preboda o el post-boda.
Tenen disponibilitat de desplaçament?
Sí, ens desplaçem a qualsevol indret.
Quin és el vostre estil de fotografía?
Fotoperiodisme. Natural i desenfadat.
Temps aproximat d'entrega del reportatge final?
Menys d'un mes.

 

Casaments > Camarles > Bodas Camarles > Fotografia i Video Camarles