Casaments > Organització de Casaments

Your Wished Wedding

Your Wished Wedding

Solis 16 - 08301 Mataró
Tel: 656 870 244

Wedding Planner

Us ajudem a la planificació del casament sencera, de principi a fi. A definir i dissenyar l'estil del casament; buscar els proveïdors, gestió del pressupost, detalls per als convidats o coordinació del dia del casament. Els serveis que es poden incloure són: assessorament en lloguer de hotels, finques i restaurants, disseny i estil del casament, targeteria del casament, casaments a la platja, vaixells i fins i tot castells, casaments íntimes, oficiant per a casaments, coordinació del dia del casament, animadors, música en directe, flashmob (amb ballarins professionals) Tot el que puguis somiar!

Wedding Design

Heu estat investigant per Internet, blocs, pinterest, etc ... Teniu molt clar de la idea i l'estil que voleu per la vostra boda però tot i així us sentiu una mica perduts i no sabeu per on començar. Junts farem el disseny basant-nos és el vostre estil i plasmant totes les idees que teniu en ment. Deixeu-ho a les nostres mans, farem màgia!

Coordinació dia-B

Us heu encarregat de tot però WOW, veieu que necessiteu una ajuda per al vostre gran dia, algú que s'encarregui de coordinar als proveïdors i perfilar els últims detalls. Farem un timming i un planning perquè no s'escapi res. Només haureu de gaudir!

Destination Wedding

Si us encanta la idea de casar-vos a Espanya, però viviu lluny, aquesta és la vostra millor opció! És molt més fàcil organitzar un casament a distància amb una persona que s'encarregui de tots detalls. Posem a la vostra disposició tots els nostres recursos, per ajudar-vos en els tràmits legals, contacte amb les companyies aèries, buscar allotjament per als convidats, etc.)

(Està inclòs la planificació i la coordinació)

Logo Design

Més sobre... Your Wished Wedding

Nombre de convidats?
Entre 100 i 300 convidats.

Quins serveis ofereixen?
Cerimònia, localització, restauració, decoració, ambientació, Invitacions de casament, targeteria, Detalls de boda, Llista de noces, Fotografia i vídeo de casament, Música i animació, Lloguer de cotxes, Viatge de nuvis, material tècnic, Estilisme per a nuvis, Estilisme per a acompanyants, Maquillatge i perruqueria, Coordinador de noces.

Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
Religiosa, civil, simbòlica, temàtica, aire lliure, ecològica.

Teniu packs personalitzats?
Ens adaptem a les necessitats i gustos de cada parella de nuvis.

 

 

 

 

 

Casaments > Mataró > Bodas Mataró > Organització de Casaments Mataró