Casaments > Fotografia i Video

Xavier Calm

Arquebisbe Alemany 39 - 08550 Vic
Tel: 93 885 02 29 - 649 801 370


email
www.xaviercalm.com
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Xavier Calm té la seva passió per la fotografía i té com a principal objectiu explicar històries; històries que podrien ser la vostra.

Recull tots els instants inoblidables del vostre conte o història d'amor, tracta cada parella de manera personalitzada per convertir el teu enllaç en un casament original i en una cosa molt especial i diferent, casaments elegants, casaments originals amb diferents estils, per a Xavier Calm vosaltres sou els protagonistes de la vostra pròpia història i fa tot el possible perquè el resultat sigui diferent a tots els altres perquè cada reportatge fotogràfic de casament sigui especial.

Sempre mantenint el compromís per la qualitat i un punt de vista diferent.

Logo Design

Més sobre... Xavier Calm Fotògraf

Quins serveis ofereix?
Ofereixo serveis professionals de fotografia publicitària i d´arquitectura i també fotografia d´events socials dintre dels quals treballo tant en fotogràfia com en video. També oferim photocalls personalitzats, amb atrezzo, polaroids etc…

Què inclou el pack de boda?
Tot i que tots els packs son personalitzats depenent de les necessitats de cada client, podríem dir que el pack standard es compondría d´un àlbum digital, que pot ser tant en format quadrat com rectangular + els arxius editats en alta resolució i sense marques d´aigua, i també el reportatge videogràfic, sent sempre opcional el photocall.
El treball, es sol dividir en dos sessions el wedding day + un postboda que ens permet deixar volar més l´imaginació depenent dels gustos de cada parella.

Té disponibilitat de desplaçament?
Sí, per tot Catalunya.

Qui és el vostre estil de fotografia?
L´estil de fotografia és tipus fotografia de moda aplicada al reportatge de boda sempre buscant l´emotivitat i essència de cada moment.

Tems aproximat d'entrega del reportatge final?
3 mesos.

 

Casaments > Vic > Bodas Vic > Fotografia i Video Vic