Casaments > Perruqueria i Estètica

Xavier Alsina Perruqueria Psicoestetica d'Homes

Xavier Alsina Perruqueria Psicoestètica d'Homes

Rambla Catalunya 110 baixos - 08008 Barcelona
Tel: 93 215 09 40

Assessorament personalitzat de forma i color amb pentinats, barbes i bigotis. Adaptem les diferents tipologies de cabells als estils que desitgen els clients d’acord amb la seva morfologia i el seu estil.

Estil que interpretem psicoestèticament per coordinar-lo amb la seva manera de vestir. Barbes i bigotis al gust del client cercant l’equilibri amb la morfologia del rostre i l’expressivitat facial.

La Psicoestètica estudia el fons i la forma del humans, és una ciència que estudia a l'esser humà a través dels artificis que necessita per sobreviure i afirmar-se.

Us oferim, també, el tractament amb INDIBA ACTIV, un equip de radiofreqüència d'excel·lents resultats mitjançant el qual s'aplica corrent tèrmica i no tèrmica al teixit tou, utilitzant una sèrie d'elèctrodes capacitius i resistius.

Els efectes d'aquest sistema combinats amb les habilitats manuals del terapeuta permeten aprofitar els processos de curació del propi organisme per reequilibrar les cèl·lules danyades.

Logo Design

Més sobre... Xavier Alsina

Quins serveis ofereixen?
Perruqueria (Tallar cabell, secat, permanents, color, arreglar barba, afaitar, massatge cranial...) i estètica (Tractaments facials, manicura, pedicura, tenyir celles, depilacions....)

Què inclou el pack de nuvis?
Servei personalitzat.

 

Casaments > Barcelona > Bodas Barcelona > Perruqueria i Estètica Barcelona