Casaments > Hotels i Restaurants

Xalet de Prades

Xalet de Prades

Riu Brugent 16 - 43364 Prades
Tel: 977 86 83 71 - 661 718 093

El Xalet de Prades us ofereix un espai únic i un entorn privilegiat on celebrar el vostre casament.

Envoltat de natura, de les muntanyes de Prades, podreu celebrar el vostre casament en un ambient rural que podeu adaptar a qualsevols tipus de cerimònia.

L’Equip del Xalet de Prades, treballa per fer realitat els vostres somnis. Hi podeu celebrar un casament rural, un casament temàtic, o casaments informals. Posen a la vostra disposició els seus espais i experiència, per fer del vostre casament un dia inoblidable per vosaltres i pels vostres convidats.

Al Xalet de Prades, podreu triar l’estil de cuina que més us agradi, treballen amb diferents càterings, que cuinen a les pròpies instal·lacions del xalet, i us ofereixen des d’alta cuina a cuina tradicional i foodtrucks, o fins i tot barbacoes i calçotades per a casaments més informals, que faran un casament original i molt personal.

Podreu celebrar-hi casaments de cap de setmana allotjant els vostres convidats a les seves precioses casetes de fusta perfectament equipades. Els vostres convidats podran relaxar-se a la piscina o fer una estona al SPA, visitar la granja amb els animalets o fer un passeig en poni pels més petits.

El seu tracte és totalment personalitzat i cada casament està creat a mida de cada parella de nuvis, tenint en compte els vostres gustos, exigències i necessitats. Tot és possible al Xalet de Prades. Digueu el qué voleu i el seu equip s’encarregarà de fer realitat el vostre casament desitjat.

Logo Design

Més sobre... Xalet de Prades

Nombre de comensals?
Fins a 150 convidats
Espais disponibles?
Jardins, salons amb diferents capacitats, allotjament pels convidats, piscina, SPA, granja amb animals, zona de jocs interior i exterior, barbacoes i pàrquing.
Quins serveis ofereixen?
Banquet, cerimònia civil, alta cuina o banquet més informal.
Quina localització teniu?
A la muntanya de Prades, en un entorn privilegiat.
Tipus de cuina que oferiu?
Medietrrània, tradicional, moderna. Ens adaptem a tot tipus de cuina.
Es possible adaptar o modificar els menús?
Sí.
Feu menús especials?
Sí, fem menús per tot tipus de dietes i alèrgies.
Teniu pastís nupcial?
Sí.
Hi ha limitació horària en les celebracions?
No.
Teniu accés per a minusvàlids?
Sí.

 

Casaments > Prades > Bodas Prades > Hotels i Restaurants Prades