Casaments > Organització de Casaments

Wizstyle Wedding & Style Planner

Wizstyle Wedding & Style Planner

08030 Barcelona
Tel: 637 778 898

Si estàs preparant el teu casament, t'ajudem a organitzar-lo perquè surti tot perfecte. Informa't i et sorprendrem amb les nostres idees i la nostra originalitat. Segur que serà tot un èxit!

Organització integral de les Noces

Aquest és el nostre servei més ampli. Tant és el punt en què us trobeu, és un servei 100% personalitzat per a cada parella. Estarem amb vosaltres des del minut 0 fins al dia del casament. Inclou la gestió de tots els preparatius, el disseny de la decoració i la coordinació el dia de noces.

Decoració de Noces

Si ja teniu gairebé tot organitzat però no us atreviu amb la decoració, aquest és el vostre servei. Dissenyarem i us ajudarem a aconseguir una decoració inoblidable i que els vostres convidats es quedin amb la boca oberta.

Coordinació de Noces

Aquest és el vostre servei si us heu encarregat de tota l'organització però voleu gaudir del vostre dia amb tots els sentits. Un mes abans del casament prendrem el control i centralitzarem en nosaltres tots els contactes amb els proveïdors per ultimar els detalls. Realitzarem un timming del dia B i ens encarregarem de gestionar i coordinar el dia del casament perquè vosaltres només us preocupeu de passar-ho bé i gaudir al costat dels vostres éssers estimats.

Casaments a la carta

Potser només necessiteu trobar el lloc per a la celebració o contractar el millor càtering, Dj, fotògraf, etc. O potser necessiteu que us realitzem el timming del dia del casament. Aquest servei està pensat per ajudar-vos en la recerca i contractació d'un o més proveïdors en concret. Sigui quina sigui la vostra necessitat, amb aquest servei a la carta segur que us podem ajudar.

Logo Design

Més sobre... Wizstyle Wedding & Style Planner

Nombre de convidats?
Treballem des de cerimònies íntimes a grans esdeveniments..

Quins serveis ofereixen?
Cerimònia, localització, restauració, decoració, ambientació, invitacions, tarjeteria, detalls, llistes de noces, fotografia i vídeo, música i animació, lloguer de cotxe, viatges de noces, material tècnic il.luminació i so, estilisme nuvis i acompanyants, maquillatge, perruqueria, coordinador de casament amb asistencia el dia del casament.

Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
Religiosa, civil, simbólica, temática, aire lliure, ecològica.

Sou especialistes en algun tipus de cerimònia?
Fem casaments totalment personalitzats per a cada parella.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Casaments > Barcelona > Bodas Barcelona > Organització de Casaments Barcelona