Casaments > Comiats de Solters

Vidal Vallhonrat

Vidal Vallhonrat

Barcelona 1-3 - 08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel: 93 337 43 12

Vidal Vallhonrat és una empresa familiar dedicada a la venda al major i al detall de productes per a festes i celebracions. Treballem amb dedicació, esforç i carregats d’il·lusió i pensant que amb els nostres productes ajudem a fer més divertida la vida d’aquells que confien en nosaltres. La nostra garantia és l’experiència professional adquirida al llarg de quasi 90 anys de trajectòria.

Som especialistes en articles per a casaments, batejos, comunions, aniversaris i tot tipus de celebracions. Entre els nostres productes podràs trobar invitacions, detalls, figures de nuvis per pastís i ninots personalitzats, àlbums de firmes i de fotografies personalitzats, coixins i cistelletes per als anells, pergamins pel padrí, canons de roses i tot allò que necessitis per passar un dia perfecte!

Consulta a la nostra pàgina web l'oferta disponible online o vine a la botiga i veuràs tots els productes en exposició i tots els catàlegs dels nostres proveïdors. Els nostres assessors t’aconsellaran en tendències i preus de manera completament personalitzada. Vine, t’esperem!

Logo Design

Més sobre... Vidal Vallhonrat

Quin tipus de productes ofereixen?

Per nenes, adults, disfresses.

Què inclou el pack de boda?

Son packs personalitzats.

Ofereixen altres productes?

Banderoles i articles pel comiat.

 

Casaments > L'Hospitalet de Llobregat > Bodas L'Hospitalet de Llobregat > Comiats de Solters L'Hospitalet de Llobregat