Casaments > Carpes i Decoració de Casaments

Top Tent

Top Tent

Camí Moliner s/n - 08230 Matadepera - Tels. 616 912 867 David - 663 947 100 Sergi
Ctra Camarasa 9 - 25737 Cubells (Lleida) - Tel: 93 731 77 02

TOPTENT som una empresa del sector lloguer de carpes i esdeveniments, especialistes en lloguer de carpes, carpes per a casaments, carpes per a esdeveniments, carpes plegables, carpes a Barcelona. Tenim per objecte resoldre, amb la màxima eficiència, les necessitats de cobrir diferents espais, per tal de garantir l'èxit dels esdeveniments prèviament organitzats pels nostres clients.

El nostre equip de professionals està format per un departament especialitzat en aportar solucions per a la distribució dels espais a cobrir i proposar la utilització del tipus de carpa que es precisi. Disposem d'un equip especialitzat en muntatges de tot tipus de carpes.

Disposem d'un parc considerable de carpes plegables de 3x3m, 4x4, i 6x4m i de no plegables tipus pagoda de 5x5. Per a les grans celebracions disposem de carpes tipus pavelló a dues aigües i carpes especials de teixit elàstic que ofereixen un aspecte innovador i modern.

TOPTENT t'ofereix tota classe de solucions per a les teves celebracions. Segur que trobarem el tipus de carpa que satisfaci les teves necessitats. Aniversaris, comunions, casaments, festes privades de totes classes, festes d'empresa, catering, etc. Podem ajudar amb carpes beduïnes, carpes plegables, carpes per a casaments, carpes per a esdeveniments. Des de les solucions més senzilles i eficaces fins a les més sofisticades. Des de la carpa plegable fins al més modern.

Consulta'ns sense compromís !!

Logo Design

Més sobre... Top Tent

Quins serveis ofereixen?
Lloguer de carpes, mobiliari i decoració floral.

Quins tipus de productes llogueu?
Carpes, jaimes, beduines, carpes pavelló, transparents.

 

 

 

 

 

 

Casaments > Terrassa - Cubells > Bodas Terrassa - Cubells > Carpes Terrassa - Cubells