Casaments > Organització de Casaments

Tand'm Event

Tand'm Event

Girona - Barcelona
Tel: 698 652 930

Vull ajudar-vos a organitzar l'esdeveniment perfecte al detall. En el que tots dos us sentiu representats i tot sigui com sempre havíeu somiat.

Comptareu sempre amb el suport dels millors professionals del sector perquè tot surti segons el planejat.

Us garantim confiança i tranquil·litat. Comptareu amb el nostre suport en tot moment i així podrem ajudar-vos a transmetre el que vulgueu per a aquest dia tan especial.

Oblideu dels nervis i l'estrès, només divertiu-vos i gaudiu. És el vostre gran dia.

Supervisarem tots els preparatius: des de les invitacions fins al més mínim detall en la decoració. Per descomptat, hi serem el dia del vostre casament per tenir-ho tot llest i treure les preocupacions de sobre.

Estarem al vostre costat des del primer minut i durant tot el procés.

Logo Design

Més sobre... Tand'm Event

Nombre de convidats?
Il.limitat, busquem els espais que més s'adaptin als nuvis.

Teniu packs de nuvis?
Sí, oferim el Pack d’organització Completa, però també teniu l'opció de contractar per separat els nostres serveis: Decoració del casament, o la supervisió i control del dia del casament. També tenim el servei de l'assesorament per guiar-vos per començar, durant la preparació o per repassar la feina feta.

Quins serveis ofereixen?
Organització integral o parcial del vostre casament: Organització de la cerimònia, decoració i ambientació dels espais, papereria de casament: invitacions, targetes, així com el contacte i contractació dels diferents serveis i extres necessaris per a celebrar el vostre casament: fotograf i videògraf, floristeria. Estilisme per a la núvia i nuvi; vestimenta, i perruqueria i estètica. Música i animació.
Tot el que podeu pensar o imaginar per el gran dia us ajudem a trobar-ho. Amb els tres serveis principals que tenim, ens adaptem a les vostres necessitats.

Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
Treballem tot tipus de cerimònies; Civils, religioses, temàtiques, simbòliques... Totes a mida de cada parella de nuvis.

Sou especialistes on?
Treballem tot Catalunya.

 

Casaments > Girona-Barcelona > Bodas Girona-Barcelona > Organització de casaments Girona-Barcelona