Casaments > Organització de Casaments

RG Events & Weddings

RG Events & Weddings

Joan Maragall 4 - 17220 Sant Feliu de Guíxols
Tel: 972 32 44 48 - 628 119 114 - 615 429 862

Som RG EVENTS & WEDDINGS i ens dediquem a la organització parcial i integral de casaments. També fem tot tipus d’events (festes privades, festes temàtiques, events corporatius, etc.)

Som professionals amb més de 20 anys d’experiència en el sector nupcial. Oferim als nostres clients la nostra professionalitat i màxima qualitat en els nostres serveis, sempre personalitzats i adaptats a les necessitats dels nostres nuvis.

Ens encarreguem de la organització del casament, abans, durant i després de l’event, per tal que els nuvis no s’hagin de preocupar de res, i puguin gaudir al màxim del seu dia.

Els serveis que oferim són: Localització d’espais, Càtering i restauració, Música i espectacle, So i il·luminació, Decoració floral, Atrezzo, Material i mobiliari, Logística i coordinació, Fotografia i vídeo, Disseny gràfic i invitacions, Detalls i regals.

També donem el servei de Destination Weddings, per a nuvis que busquin una destinació on celebrar el seu casament. I som especialistes en decoració floral.

BRINDEM?
Perquè el teu dia sigui inoblidable...
Perquè la teva celebració sigui de somni...
Perquè somriguis a cada moment...
Perquè la teva felicitat és la nostra...
Amb RG EVENTS & WEDDINGS brindarem plegats!

Logo Design

Més sobre... RG Events & Weddings

Nombre de convidats?
No tenim cap límit en aquest sentit.

Quins serveis ofereixen?
Organització parcial o integral del casament. Destination Wedding. Disseny , decoració i ambientació d’espais. Especialistes en decoració floral. Localització d’espais; espais per cerimònia civil o religiosa, Masies, Finques, Restaurants, hotels, espais singulars. Càtering i restauració, lloguer dels espais, fotografia i vídeo, música i espectacles. Disseny gràfics, detalls i regals. Sò i il.luminació del casament.

Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
Religiosa, civil, simbòlica, a l’aire lliure.

Sou especialistes en casaments a?
Costa Brava, Empordà i a tot Catalunya. No tenim fronteres i ens desplaçem on els nuvis ens demanin.

 

Casaments > Sant Feliu de Guíxols > Bodas Sant Feliu de Guíxols > Catering i Espais Sant Feliu de Guíxols