Casaments > Organització de Casaments

Que Salga el Sol

Que Salga el Sol

Saragossa s/n - 08870 Sitges
Tel: 93 117 56 10 - 644 970 321

Que salga el Sol neix de les ganes per omplir els moments especials d'il·lusió, de sorpresa i d'emocions.

Tota celebració hauria de ser recordada amb gran afecte i nosaltres som especialistes en dissenyar i personalitzar cada moment perquè quedi ben gravat a la memòria de tots.

Ens encarreguem de planificar el vostre casament en què cal cuidar els detalls, crear moments únics, transmetre il·lusió ... i sobretot treure la preocupació als nuvis, deixant-vos gaudir del vostre dia especial.

Busquem i proposem els proveïdors més adequats a les necessitats dels nuvis. Ja que no som comissionistes, els nostres clients signen el contracte directament amb les empreses que hagin escollit i ens centrem en la gestió dels serveis de cada una d'elles.

Disposem de botiga on line amb detalls originals per a tot tipus de celebracions, també podeu trobar regals especials i articles per a la decoració de la llar.

Destaquem la secció de racons, on hem creat conjunts d’elements per decorar diferents espais d’una celebració: Candy Bar, Racó de crispetes, Estació de llimonada…

A més, comptem amb diferents Kits d'Emergència, per als banys i els convidats; i per a la núvia, hem creat "La Bella Novia", el kit perfecte per arribar radiant al dia del casament.

Logo Design

Més sobre... Que salga el Sol

Nombre de convidats?
No tenim cap límit en aquest sentit.

Quins serveis ofereixen?
Cerimònia, localització, restauració, decoració, ambientació, invitacions, targeteria, detalls, llistes de noces, fotografía i video, música i animació, lloguer de cotxes, viatges de noces, material tècnic il.luminació i so, estilisme nuvis i acompanyants, maquillatge, perruqueria, coordinador de casament amb assistència el dia del casament.

Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
Religiosa, civil, simbólica, temática, aire lliure, ecològica.

Sou especialistes en algun tipus?
Totes, serveis molt personalizats segons el gust i les necessitats de cada parella de nuvis.

 

Casaments > Sitges > Bodas Sitges > Organització de Casaments Sitges