Casaments > Joieries

Perlas Orquidea

Perlas Orquídea

Carretera Palma a Manacor km 30 - 07230 Palma de Mallorca
Tel: 971 644 144
Provença 467 - 08025 Barcelona
Tel: 93 315 86 68

La història de Perles Orquídea, es remunta a l'any 1952, quan el pare de l'actual president de la companyia, va adquirir un petit taller on s'elaboraven perles seguint un procés artesanal que, en l'essencial, ha variat molt poc fins als nostres dies.

La fabricació de perles és, en els seus orígens, una indústria artesanal. És l'època en què centenars de dones elaboren les perles una a una en torns individuals. No obstant això, la creixent demanda i la necessitat de dinamitzar el procés artesanal, imposen un cert grau d'automatització el que porta a la creació del nostre propi Departament de Recerca i Desenvolupament.

Alhora es creen noves seccions i diversifiquem la nostra gamma de productes creant-se les línies de bijuteria, joieria en plata de llei i joieria en or de 18 quirats.

El boom del turisme dels anys 70 redunda en la creació dels nostres propis centres comercials on els centenars de milers de turistes que visiten Mallorca anualment poden gaudir i adquirir els nostres dissenys. Avui en dia, l'única fàbrica de Perles i la major exposició de Perles i Joies a Mallorca.

En l'àmbit internacional, Perles Orquídea, SA exporta a més de 40 països en els 5 continents i ha rebut innombrables guardons per la seva activitat exportadora.

Logo Design

Més sobre... Perlas Orquídea

Quins tipus d'articles disposen?
Anells de compromís, aliances de noces, pendents, collarets, polseres, rellotges, penjolls i una àmplia gamma d'outlet.

Es fan dissenys a mida?
Sí, ja que disposem de fàbrica pròpia.

Tenen col·lecció pròpia?
Sí, som especialistes en treballar perles cultivades.

Quines firmes treballen?
Amb diferents, sempre d'alta qualitat.

 

Casaments > Manacor > Bodas Manacor > Joieries Manacor