Casaments > Hotels i Restaurants

L'Orangerie de Clos Barenys

L'Orangerie de Clos Barenys

Camí Vell de Cambrils 180 - 43480 Vila-seca
Tel: 977 35 30 99 - 639 719 835

Casaments tradicionals, casaments civils, tipus cocktail, grans banquets, l’Orangerie de Clos Barenys s’adapta al casament que sempre has desitjat.

Descobreix els diferents espais envoltats de vinyes que l’Orangerie t’ofereix i que et permet encabir tant celebracions de petit format i íntimes fins a casaments de fins a 600 convidats.

La Pineda: gespa vinyes i vegetació provençal al teu voltant. Ideal per a celebrar la Cerimònia Civil i l’aperitiu nupcial. Un entorn refrescat per les ombres de pins i alzines.

També La Plaça: espectaculars vistes a les vinyes i a l’imponent Mar Mediterrani de fons. Un espai exclusiu on celebrar la vostra cerimònia civil i on també gaudir dels plaers del ví i de la gastronomia sense ningú més que vosaltres i els vostres convidats.

La Sala Orangerie us ofereix un espai diàfan sense obstacles envoltat d’espectaculars jardins de fins 450 comensals.

La Sala Ànfora, amb les vinyes a tocar de la sala i junt amb l’espectacular moble del s. XIX, fan que aquest espai singular esdevingui un entorn exclusiu i que ni a vosaltres ni als vostres convidats us deixi indiferents. Està equipada amb projector, pantalla, microfonia imatge i so.

A la Sala Barricas, pots començar el teu event amb un tast de vins. És el cor de la bodega i l’indret on els vins enbelleixen.

I per als convits més íntims i de fins a 30 convidats la sala Bodega a tocar de la Sala Barricas, que amb una decoración cuidada fins al mínim detall, farà que el teu casament sigui tant especial com esperes.

A més a més l’Orangerie us ofereix diferents serveis per ajudar-vos a organitzar el vostre casament:
Wedding Planner: S’encarregaran absolutamente de tot i tots els detalls del vostre casament estaran sota control. Agència de Viatges: Per oferir-te els millor destins amb les millors condicions. Detalls fets a mà, i decoració a mida segons els vostres gustos. Fotografía i Vídeo. Protocol i Música, animació i Dj.

Logo Design

Més sobre... L'Orangerie de Clos Barenys

Nombre de comensals?
Fins a 600 convidats
Espais disponibles?
Disposem de quatre salons amb diferents capacitats i decoració. Terrassa i Jardins per a la cerimònia i aperitiu nupcial.
Quins serveis ofereixen?
Cerimònia Civil, Banquet tradicional o Coktail, Decoració integral del casament, Wedding planner, Agència de Viatges, Fotografia i vídeo, Protocol, Música i Dj’s Animació.
Quina localització teniu?
Entre vinyes i amb vistes al mar.
Tipus de cuina que oferiu?
Cuina mediterrània.
Es possible adaptar o modificar els menús?
Sí.
Feu menús especials?
Sí, fem menús per tot tipus de dietes i alèrgies.
Teniu pastís nupcial?
Sí.
Hi ha limitació horària en les celebracions?
No.

 

Casaments > Vila-seca > Bodas Vila-seca > Hotels i Restaurants Vila-seca