Casaments > Comiats de Solters

Ocio Aventura Sitges

Ocio Aventura Sitges

Camí Mas d'en Puig 10 (Antic Aqüatic Paradís)
08870 Sitges
Tel: 622 113 393

Acomiada la teva solteria a Ocio Aventura Sitges. Diversió, rialles i bon rotllo assegurats!.

Els trobaràs a l'antic Parc Aquàtic Paradís de Sitges, disposen de 59.000m2 d’autèntica bogeria on podreu liar-la i celebrar un comiat de solter@ d’aquells que passen a la posteritat.

Us ofereixen multitud d’activitats per a un comiat de solter apoteòsic: Circuits d’aventura i proves mítiques d’Humor Amarillo: deshiniviu-vos i rigueu sense parar al “Salta Bolas”, el “Bazinga”, en una “carrera de carretilles” “proves de Sumo”, “bolos humans” “Lluita de Gladiadors”, o el “Tragaboles humà”, entre d’altres, i poseu a prova la vostra destresa i/o torpesa per passar un dia d’aquells que passen a la història de les batalletes de la vostra vida de solters.

Al seu Paintball us ofereixen 50.000m2 d’autèntica muntanya compten amb multitud d’espais: Amagatalls i entorns dividits en 2 camps, per a què visqueu les batalles més apassionant que hagueu viscut fins ara. A més, us ofereixen equipació complerta i marcadores. Triueu els diferents graus i comandaments del vostre equip i prepareu-vos per la batalla!

I per aquells nuvis/es futboleros/es, amb sentit de l’humor i uns amics que encara en tenen més, arriba la partida de futbol més divertida original de la seva vida: Fiqueu-vos dins una bombolla inflable i jugueu la partida més esbojarrada de la vostra vida. Estareu protegits de cops i blaus varis però no podreu evitar donar alguna que altra volta de campana i revolcada…!

Teniu diferents packs a la vostra disposició per a què trieu el preferiu; Packs d’experiències complertes, experiències individuals, amb àpats inclosos, que podreu degustar a la seva Braseria. Molts d’ells a més, ofereixen barra lliure durant el dinar.

Reserveu la vostra activitat online, i en cas de pluja, Ocio Aventura Sitges us abonarà un 100% de la reserva i escollir una nova data.

Us podeu descarregar el nostre folletó per veure una informació més completa de tot el que oferim, clicant AQUÍ

Logo Design

Més sobre... Ocio Aventura Sitges

Quin tipus d'animació oferiu?
Per adults, nens, bubble soccer, gimcana humor amarillo, paintball.

Teniu packs de nuvis?
Sí, packs personalitzats.

Oferiu altres serveis?
Servei de restauració, barbacoa, paella, calçotades amb diferents menús.

 

 

 

 

Casaments > Sitges > Bodas Sitges > Comiats de Solters Sitges