Casaments > Pastissos i Dolços de Casaments

Pastisseria Noa

Pastisseria Noa

Av. Port de Caro 19 baix
43520 Roquetes
Tel: 977 50 12 58

La Pastisseria Noa, a Roquetes, us ofereix una àmplia i variada gamma de productes d’alta qualitat artesana i dóna serveis arreu de la província de Tarragona i Castelló.

La seva pastisseria descata per l’alta qualitat tant amb els seus productes, com en les seves receptes. Tot el que ells treballen, cremes, mousses i xocolates (tenen l’exclusiva en xocolata de la casa Valrhona) estan fetes tenint en compte les millors receptes i els millors ingredients, més gustoses, recordant a aquella pastisseria artesana de toda la vida, amb una posada a l’escena actualitzada i acurada a l’alçada del que serà el vostre casament, i defugin de cremes prefabricades i comprades en pols.

l’Equip de la Pastisseria Noa, jove, molt format i entusiasta, cuida fins a l'últim detall en la seva feina. Treballen a mida, demaneu-los aquell pastís que sempre heu somniat i el faràn realitat. A més a més, estan compromesos amb el medi ambient i la responsabilitat social, i s’asseguren que tots els seus proveïdors respectin el medi ambient i a les persones que treballen.

La seva relació qualitat preu és excel·lent. Un pastís artesà a aquesta pastisseria surt al mateix preu o fins i tot una mica menys que el que ofereix el restaurant. Defugiu dels pastissos congelats i industrials. Diuen que de tota bona experiència el que més es recorda és l’inici i el final, i el final del vostre banquet de casament mereix un pastís a l’alçada del millor dia de la vostra vida.

Logo Design

Més sobre... Pastisseria Noa

Número de convidats?
Sense límit.

Quins serveis ofereixen?
Pastisseria artesana d'alta qualitat, pastissos de casaments, taules dolces, bombons, macarons...

Teniu servei personalitzat?
Sí, atenem totes les demandes dels nostres clients i els fem totalment a mida.

Feu dolços especials?
Sí, sense gluten i sense lactoda.

Amb quina antelació?
1 mes com a mínim.

 

Casaments > Roquetes > Bodas Roquetes > Pastissos i Dolços de Casaments Roquetes