Casaments > Espais > Organització de Casaments

Mas Mauri & Festucs Events

Mas Mauri & Festucs Events

Veïnat del Puigcalent s/n - 17254 Regencós
Tel: 689 133 790

Què té d'especial casar-se en aquest lloc?

Des del moment en que coneixes Mas Mauri ja saps on (per fi!) vas a casar-te. És on podràs realitzar el casament dels teus somnis, perquè a Mas Mauri us deixem fer a vosaltres, són les vostres idees i és el vostre dia. Les noces que sempre has somiat, aquí és possible!

A Mas Mauri compartireu una experiència inoblidable ja que no només gaudireu del Gran Dia, sinó que també viureu intensament els dies previs i els posteriors. És on, al costat dels vostres familiars o amics més íntims, resoldreu els últims preparatius, correreu a la recerca de l'últim detall, la nova idea. I on, l'endemà, recordareu una i altra vegada tota la vetllada gaudint d'un reparador esmorzar-dinar a la piscina.

Tot això a més, sabent que Mas Mauri té una ubicació privilegiada: a només 130 km de Barcelona i a 45 km de Girona, al cor de l'Empordanet, la zona més chic i exclusiva de tota la Costa Brava. A pocs minuts de les platges de Begur i Calella i envoltada pels pobles medievals de Pals, Peratallada i Palausator entre d'altres ....

I finalment, sabent que el nostre equip va a ajudar-vos en tot moment, recomanant les opcions més adequades, revisant tots els detalls i solucionant qualsevol imprevist. Junts farem possible el casament dels teus somnis!

Els serveis que oferim inclouen l'allotjament, la coordinació entre els proveïdors, el transport de convidats, la música, en fi, tot allò necessari per al correcte desenvolupament dels esdeveniments. Més de 30 casaments ens han donat l'experiència i el coneixement suficient que posem a la vostra disposició.

Logo Design

Més sobre... Mas Mauri & Festucs Events

Nombre de convidats?
280.

Quins serveis ofereixen?
Cerimònia, aperitiu, banquet nupcial, disseny i coordinació de tot el casament: Localització d’espais, restaurants, del servei de càtering. Decoració del casament. Música i Animació, i assessorament i recomanació dels professional necessaris per a la organització del casament. Fotografia i Vídeo, material tècnic i audiovisual.

Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
Civil, religiosa i temàtica.

Especialistes en Casaments?
Especialites en casaments singulars a l’Empordà

Espais disponibles?
Al Mas Mauri o algun dels seus altres espais repartits per l’Empordà.

Espais Mas Mauri:
Extensos jardins cuidats fins el mínim detall, Terrassa, piscina, carpa, allotjament i parking pels convidats,

Localització:
Al Baix Empordà

 

Casaments > Regencós > Bodas Regencós > Organització Casaments - Catering i Espais Regencós