Casaments > Organització de Casaments

Make a Wish Wedding Events

Make a Wish Wedding Events - Lorena Moreno

Àngel Guimerà, 3 1-1 - 08241 Manresa
Tel: 622 728 424

Make a Wish Wedding Events és un taller de disseny, creació i coordinació d'esdeveniments.

Com un vestit de núvia, cadascun dels nostres projectes està dissenyat per encaixar a la perfecció amb la personalitat única i estil de cada client. El primer contacte, escoltar la visió del vostre somni, personalitzar els detalls ...

A Make a Wish Wedding Events gaudim de tot el procés fins a aconseguir que el vostre dia sigui tan dolç i màgic com us havíeu imaginat. La nostra passió per la creativitat, atenció per tots i cadascun dels detalls i la contrastada experiència fan que siguem únics per coordinar vostre dia.

Així que us convidem a seguir-nos a les xarxes socials, a seguir el nostre blog i al fet que ens contacteu en qualsevol moment. Estem impacients per escoltar la vostra història !!

Logo Design

Més sobre... Make a Wish Wedding Events - Lorena Moreno

Quins serveis ofereixen?
Cerimònia, localització, restauració, decoració, ambientació, invitacions, tarjetería, detalls, llistes de noces, fotografia i video, música i animació, lloguer de cotxes, viatge de noces, material tècnic il.luminació i so, estilisme nuvis i acompanyants, maquillatge, perruqueria, coordinador de casament amb asistencia el dia del casament.

Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
Religiosa, civil, simbólica, temática, aire lliure, ecològica.

Sou especialistes?
Sí, de totes les temàtiques amb serveis molt personalitzats.

 

Casaments > Manresa > Bodas Manresa > Organització de Casaments Manresa