Casaments > Joieries

Jud Joies

Jud. Espai de Joies

Ample 39 - 43202 Reus
Tel: 646 511 526

A Jud Joies hi trobaràs joies diferents per a nuvies i nuvis urbans, moderns i que fugen de convencionalismes.

Metalls nobles i les gemmes més versàtils per a cada moment. Una joia ha de dir molt de vosaltres i del moment pel que són concebudes.

Joies úniques, diferents i amb molta personalitat amb les combinacions més espectaculars, or i plata combinada amb diamants negres, òpals, pirita, ametista...

Aliançes que encaixen a la perfecció l’una amb l’altra...per a núvies i nuvis desenfadats que busquen peces amb un toc de rock’n’roll.

A les seves col.leccions Twist, Freedom, Five, Feel, hi trobareu aliances perfectes, solitaris d’impressió, arracades, penjolls i braçalets a l’alçada de la vostra imatge i personalitat.

Per a peces especials, aliançes i solitaris personalitzats demaneu cita . Gaudireu d’una visita exclusiva només per a vosaltres que us permetrà tenir el màxim de possibilitats amb les vostres joies; la creativitat, el disseny i la personalitat seràn les tres premises que definiran les joies del vostre casament, que a més a més seran el vostre aliat perfecte pel vostre dia a dia.

Podeu veure la seva exposició de joies i adquirir les col.leccions pròpies a la seva botiga que obre els dijous i divendres d’11 a 14 i de 17 a 20. Els dissabtes d’11 a 14. La resta de dies i hores, treballa creant i dissenyant els models que lluireu el dia del vostre casament.

Logo Design

Més sobre... Jud. Espai de Joies

Quins tipus d'articles disposen?
Aliançes, solitaris, arracades, penjolls, braçalets.

Es fan dissenys a mida?
Sí.

Tenen col·lecció pròpia?
Sí, totes les joies de Jud Joies són de col.lecció pròpia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Casaments > Reus > Bodas Reus > Joieries Reus