Casaments > Floristeries

Josep M. Ventura Florista

Josep M. Ventura Florista

Av. President Companys 18 - 08911 Badalona
Tel: 93 389 44 21 - 663 991 596

Floristeria Ventura és una empresa familiar, amb una llarga tradició que es remunta a diverses generacions en el camp de l’art floral i la jardineria.

Des dels nostres inicis al 1932 l’evolució ha estat constant, sempre amb la voluntat de renovació i seguir les tendències. Cada canvi de local ha suposat una oportunitat per reinventar-nos.

La nostra filosofia és la d’oferir al client un ampli ventall d’idees amb diferents estils, però sempre amb un tracte personalitzat.

La creativitat en els nostres treballs l’hem cultivat gràcies al reciclatge constant amb els millors mestres europeus. El primer d’ells el nostre pare, en Josep Ma.Ventura, mestre florista en diverses escoles d’Art Floral.

El nostre estil marca tots els nostres treballs, que van des de el treball en flor i planta natural i artificial fins a la decoració d’espais per esdeveniments, i el manteniment d’espais verds.

Logo Design

Més sobre... Josep M. Ventura Florista

Quins serveis ofereixen?

Rams de núvia, decoració floral per la cerimònia, cotxe de nuvis, banquet, complements de núvia i regals i detalls de casament.

Feu rams de núvia personalitzats?

Sí, disposem d'un espai on els nuvis poden escollir el servei més personalitzat.

Teniu disponibilitat per desplaçament?

Sí.

 

Casaments > Badalona > Bodas Badalona > Floristeries Badalona