Casaments > Joieries

Joieria Pere Tena

Joieria Pere Tena

Av. Blondel 75 - 25002 Lleida - Tel: 973 27 00 77
Pl. Manuel Bertrand 1 - 25230 Mollerussa - Tel: 973 60 38 91

Tenim la capacitat de fer joieria sense límits, estimem la personalització de cada joia per senzilla que sigui, de la mateixa manera que no existeisen dos persones iguals... aquesta és la nostra manera de treballar.

El 2017 celebrarem els 50 anys d'ofici, de joies fetes cop a cop, i voldrém celebrar-ho amb molta humilitat però amb el reconeixement de les tres generacions que han servit a les meves mans.

Per nosaltres una parella de nuvis és el millor projecte d'una vida i volem posar el nostre granet de metall, i sent concients de l'esforç econòmic que cal posar-ho en marxa, assegurem una immillorable relació qualitat-preu.

El 95% de les aliances per nuvis son fetes a mà als nostres tallers, el altre 5% el servim de fabricant amb serie per petició del client.

En regals de compromís muntem tota classe de pedres precioses, com diamants de totes les talles seleccionades personalment i amb una qualitat extraordinària, amb rellotges de les marques més prestigiosas com ”TAG HEUER” “ORIS“ “RAIMOND WEIL” “HAMILTON" “CERTINA“ o "TISSOT“.

Logo Design

Més sobre... Joieria Pere Tena

Quins tipus d'articles disposen?
Anells de compromís, aliances de noces, arracades, collarets, polseres, rellotgeria d'home i dona, penjolls...

Es fan dissenys a mida?
Sí, el 95% el fem nosaltres.

Tenen col·lecció pròpia?
Sí.

Quines firmes treballen?
Tag Heuer, Oris, Raimond Weil, Hamilton, Certina, Tissot.

 

Casaments > Lleida - Mollerussa > Bodas Lleida - Mollerussa > Joieries Lleida - Mollerussa