Casaments > Joieries

Joieria M.Bosch

Joieria M.Bosch

Santa Clara 34 - 17001 Girona
Tel: 972 21 88 29

M Bosch és una joieria familiar. Som joiers i rellotgers des de 1957. Dissenys propis de joieria moderna, oferim qualitat i bon preu. Dissenyem les joies en 3D, la poden veure a mida real i els seus acabats, ABANS DE FABRICAR, fins que arriba al detall just el que vol el client.

Transformem i reciclem el seu or (aprofitem els seus diamants i pedres), en dissenys clàssics i moderns.

Joies: aliances de casament, aliances amb diamants, anells or i diamants, anells de prometatge, arracades neixement i senyora, braçalets, penjolls i tot mena de joies.

Rellotges: CERTINA, CALVIN KLEIN, MOMODESIGN, ETERNA, PORSCHE, GLYCINE, DKNY, MICHAEL KORS, MARC BY MARC JACOBS, G-SHOCK,CASIO,KARL LAGERFELD, CK JEWELS, MICHAEL KORS JEWELS,SKAGEN, SKAGEN JEWELS, DANIEL WELLINGTON, EMPORIO ARMANI i GARMIN.

Logo Design

Més sobre... Joieria M.Bosch

Quins tipus d'articles disposen?
Aliançes, anells de compromís, rellotgeria d’home i dona, braçalets, arrecades, collarets, bessons.

Es fan dissenys a mida?
Sí, tant les aliances com els anells de compromís i joieria son totes de col.lecció pròpia. A més a més abans de fer realitat la joia es pot veure en 3D.

Tenen col·lecció pròpia?
Sí.

Quines firmes treballen?
La joies d'0r i plata es fan a mida, personalitzades. En quant a la rellotgeria treballen amb Eterna, Glycine, Momodesign, Certina, Garmin, Daniel Wellington, Calvin Klein, Michael Kors, Marc jacobs, Skagen, Armani, G-shock. I en joieria d'acer: Michael Kors, Skagen i Calvin Klein, entre altres.

 

Casaments > Girona > Bodas Girona > Joieries Girona