Casaments > Joieries

Joieria L'Encast

Joieria L'Encast

Plaça Espanya 22
43850 Cambrils
Tel: 977 36 86 91

Joieria l'Encast és una joieria on podràs trobar peces de creació pròpia, entre d'altres.

Disposa de taller propi, on proporciona al client un servei de reparacions directe i l'oportunitat de dissenyar i crear al gust del client peces en or, plata, amb pedres, etc.

Cada peça realitzada en el seu taller està dissenyada i creada minuciosament segons el concepte final que es vulgui aconseguir per a cada ocasió, ja sigui per la peça en si, o per les característiques personals a qui vagi dirigida.

Les seves peces són realitzades generalment per encàrrec previ. Un avantatge per al client poder transmetre el que busca en aquesta peça i així poder realitzar d'una manera personal dissenys fins a trobar la forma i sensació que es cerca.

Logo Design

Més sobre... Joieria L'Encast

Quins tipus d'articles disposen?
Tot tipus d joieria per a la dona: arracades, braçalets, collarets, penjolls,etc; Aliances de boda, anells de compromís, rellotges d’home i dona, i joieria per els mes petits.

Es fan dissenys a mida?
Sí, el punt fort d la joieria es que disposa de taller propi i totes les joies es fan a mida del client tenint en compte els seus gustos, preferències i pressupost.

Tenen col·lecció pròpia?
Sí.

Quines firmes treballen?
Les joies són de col.lecció pròpia i d'altres sobre demanda. Amb rellotgeria treballem amb la marca italiana Wewood, son originals de fusta que trenquen amb el classic rellotge d'acer.

 

Casaments > Cambrils > Bodas Cambrils > Joieries Cambrils