Casaments > Joieries

Joieria Fiona

Joieria Fiona

Maranges 4 - 17130 L'Escala
Tel: 972 77 15 79

A la Joieria Fiona, situada a l’Escala, hi podreu trobar les aliances que busqueu per al vostre casament a l’Alt Empordà.

Cada casament és únic, i també ho han de transmetre les vostres joies. La Joieria Fiona ho té molt clar. Ofereixen disseny adaptats a cada parella de nuvis. Escolliu el color, el gruix, les gemmes o pedres precioses, i faran realitat les aliances que us acompanyaran cada dia, la resta de la vostra vida.

A banda d’aliances i anells de compromís, tenen joies de tot tipus: arracades, anells, braçalets, penjolls, collarets. En or blanc, gros, rosa o combinat.

També ofereixen Rellotgeria tant d’home com de dona. Diferents estils, pensats per a totes les ocasions; elegants, clàssics, juvenils, informals, esportius... i Bijuteria de les millors firmes.

Amb una experiència de més de 39 anys, continuen fidels a la seva filosofia: Rigorositat per la feina ben feta, i una atenció personalitzada i cuidada fins el mínim detall.

Deixeu-vos aconsellar per l’Eloi i la Fiona, i féu que les joies llueixin tant com vosaltres el dia del vostre casament.

Logo Design

Més sobre... Joieria Fiona

Quins tipus d'articles disposen?
Anells de compromís, aliances de noces, arracades, collarets, polseres, rellotges home i dona, penjolls i bijuteria.

Es fan dissenys a mida?
Sí, ja que disposem de taller propi.

Quines firmes treballen?
Roca, Antonio Soria, Guess i Michael Kors.

 

 

 

 

Casaments > L'Escala > Bodas L'Escala > Joieries L'Escala