Casaments > Fotografia i Video

Hola Andrea Home Photo

Hola Andrea Home Photo

c/ Sínies 13, 1r 2a - 43813 Altafulla
Tel: 655 533 169

Hola Andrea Home Photo, és Andrea Gaspar, cineasta i narradora d’històries disposada a immortalizar el dia més important de la seva vida.

És llicenciada en Cinema i Audiovisuals a l’Escac i té una manera molt particular i professional de treballar.

Per ella, explicar un casament és explicar una nova història, la vostra història, pel mitjà en el que ella millor es desenvolupa, la fotografia. El seu bon gust, originalitat, experiencia i altíssima qualitat dels seus reportatges fan que sigui una molt bona i aposta segura que permetrà disposar d’un record únic del reportatge del vostre casament.

El vostre reportatge mostrarà el vostre casament de tal manera que, cada vegada que el veieu, reviureu i sentireu el dia de vostre casament.

Hola Andrea Home Photo es troba a Altafulla, però dóna servei a tot catalunya.

Logo Design

Més sobre... Hola Andrea Home Photo

Quins serveis ofereix?
Fotografia i Vídeo. Preboda i postboda. Imatges editades en HD, álbums digitals i blu-ray o DVD con todas las fotografías y photocall.
Què inclou el pack de boda?
Més de 500 imatges sel.lecionades i editades una a una en color i blanc i negre en HD, imprimibles en qualsevol mida. Vídeo presentació de diapositives amb la millor música i fotografies. Galeria privada on-line on podràs compartir fàcilment les fotografies. Pòster de cine personalitzat de 100x70. Desplaçament a més de 90 km d’Altafulla. Es pot complementar amb: Sessió preboda i post boda, amb desplaçament fins a 90 km inclòs. Photobooth. Books a mida amb proveïdors exclusius (Couture Book, Jorgesen, Floricolor).
Teniu disponibilitat per desplaçament?
Sí.
Quin es el vostre estil de fotografía?
Fotografia d’autor, estil cinematogràfic.
Temps aproximat d'entrega del reportatge final?
3 mesos.

 

Casaments > Altafulla > Bodas Altafulla > Fotografia i Video Altafulla