Casaments > Organització de Casaments

Estàs Convidat

Estàs Convidat

Coromina 19 - 17820 Banyoles
Tel: 603 744 531

Prepara’t per viure el casament més especial amb Estàs convidat, una empresa Gironina que organitza, decora, coordina i dissenya casaments a mida, on cada detall per petit que sigui, està calculat, pensat i creat fins el mínim detall, tenint en compte els vostres gustos.

El seu equip de dissenyadores i Wedding planner, amb un gust impecable i un amor incondicional per la seva feina, us esperen per organitzar plegats el dia més memorable de la vostra vida.

Us ofereixen diferents opcions per a que trieu la que més us interessi!

Tant si sou de les que us agrada organitzar el vostre casament de cap a peus, com si només necessiteu la decoració i el disseny dels espais. Estàs convidat s’adapta a les vostres necessitats per garantir-vos un casament d’aquells que passen a la història. Trobaran per a vosaltres aquell espai que tant s’adaptarà als vostres gustos, dissenyaran i ho decoraran... Armonia, estil i personalitat s’uniran perquè cada racó i instant destil.lin la història del vostre amor i del vostre casament.

I durant el dia del casament, seran en tot moment al vostre costat, atenent les vostres necessitats perquè només hagueu de preocupar-vos en gaudir del esdeveniment.

El seu tracte, alegre, proper i professional a l’hora, us donarà la tranquilitat de saber que heu deixat en bones mans l'organització del vostre casament. Del dia més important de la vostra vida.

A més, estan especialitzades en el Disney d’invitacions en Català, i tota la papereria necessària pel dia del vostre casament. Tot conjuntat i fet a mida, seguint la temàtica que sempre heu desitjat.

Logo Design

Més sobre... Estàs Convidat

Quins serveis ofereixen?
Decoració i disseny d’espais. Coordinació i organització de casaments.

Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
Organitzem qualsevol tipus de cerimònia, tant civil com religiosa.

En sou especialistes amb algun tema?
Ens especialitzem en l'organització de casaments amb encant a tota la província de Girona.

 

 

 

 

Casaments > Banyoles > Bodas Banyoles > Detalls i Invitacions Banyoles