Casaments > Hotels i Restaurants

Restaurant Espígol

Restaurant Espígol

Ctra. C-13 km 28,925 - 25600 Balaguer
Tel: 973 45 02 09

Espígol Restaurant és el punt de referència de la gastronomia a la província, ideal per a banquets i tot tipus de celebracions així com per a gaudir d’un bon àpat qualsevol dia de la setmana.

Disposem d’un entorn i unes instal·lacions immillorables i totalment preparades per a tota mena de celebracions. Sales totalment equipades i climatitzades, sense cap tipus de barrera arquitectònica per a persones amb minusvalíes.

El jardí i zona lúdica per a la mainada, racó ideal per a celebracions de cerimònies civils, aperitius i zona chill-out..

La Carpa, sala diàfana espectacular, molt elegant i lluminosa amb més de 700 m2 i capacitat màxima per a 550 comensals, és ideal per a banquets de bodes, comunions i convencions.

La Sala Granate, acollidora i senyorial, destinada a grups més reduïts on podràs gaudir d’un excel·lent àpat amb vistes al jardí.

La Sala Restaurant, utilitzada a diari i on s’hi ofereix el menú i la carta.

I si a més a més hi afegim música en viu, espectacles de màgia, actuacions de pallassos, focs d’artifici, castells inflables, monitors per a la mainada o el què vosaltres desitgeu, “US FAREM REALITAT EL VOSTRE SOMNI”.

Logo Design

Més sobre... Restaurant Espígol

Nombre de comensals?
Ho hi ha mínim.
Espais disponibles?
Jardins per a cerimònies civils, terrasses, salons per a banquets, zona lúdica infantil, pàrquing per als convidats i zona chill-out.
Quins serveis ofereixen?
Cerimònia Civil, banquet, decoració ambiental i floral, vehícle nupcial per als nuvis, música, focs artificials, màgia, inflables per a la mainada.
Quina localització teniu?
A l'interior.
Tipus de cuina que oferiu?
Cuina tradicional.
Es possible adaptar o modificar els menús?
Sí.
Feu menús especials?
Sí, fem menús per tot tipus de dietes i alèrgies.
Teniu pastís nupcial?
Sí.
Hi ha limitació horària en les celebracions?
No.
Teniu accés per a minusvàlids?
Sí.

 

Casaments > Balaguer > Bodas Balaguer > Hotels i Restaurants Balaguer