Casaments > Fotografia i Video

Eusebi Escarpenter Fotògraf

Eusebi Escarpenter Fotògraf

Sant Agustí 13 - 08301 Mataró
Tel: 93 796 13 85

Soc un fotògraf dedicat al reportatge social, expert en captar una imatge, un moment o un sentiment. Treballo sense intermediaris i el meu projecte està pensat per a vosaltres, d’exclusiva dedicació i tracte personal.

La meva experiència professional es basa en el treball de molts anys en diverses especialitats com ara la fotografia industrial, la fotografia de interiorisme i el reportatge social.

Us ofereixo l’exclusivitat i la manufactura de tot el procés del reportatge: en tot moment, d’inici a fi, tractareu exclusivament amb mi, des de les primeres converses on a part de concretar els detalls del vostre reportatge tindrem l’oportunitat de conèixer-nos. Ofereixo una sessió fotogràfica prèvia on captar les primeres imatges i prendre el primer contacte fotogràfic amb vosaltres, perquè el dia del vostre casament no us sigui nou.

Aquest és un model per fer les coses sense presses, assegurant els resultats buscats i fugint de la producció massiva, estandarditzada i delegada. Garanteixo un producte personalitzat, amb el segell d’autor i amb un resultat òptim. En tot moment busco obtenir un reportatge únic: natural i fresc però complet i emotiu.

És important que en el vostre casament tingueu la seguretat de saber i conèixer, sense sorpreses, qui us farà el reportatge. Amb la garantia que esteu en mans d’un professional expert, innovador i capaç d’oferir qualitat i assegurar el resultat.

Logo Design

Més sobre... Eusebi Escarpenter

Quins serveis ofereix?
Foto, preboda, postboda, Álbums, mini àlbums, Álbum digital, fotografies en alta resolució, blu-ray o DVD amb totes les fotos i fotomaton.

Què inclou el pack de boda?
2 packs pels pares i gual al vostre.

Teniu disponibilitat de desplaçament?
Sí.

Quin es el vostre estil de fotografia?
Artística i fotoperiodisme.

Temps aproximat d'entrega del reportatge final?
3 meses aproximadament.

 

Casaments > Mataró > Bodas Mataró > Fotografia i Video Mataró